Life

Care este numele adevărat al lui Jador, manelistul de la Puterea Dragostei care face senzație pe Youtube

24.06.2020 | 17:40
Care este numele adevarat al lui Jador manelistul de la Puterea Dragostei care face senzatie pe Youtube
Care este numele adevărat al lui Jador, manelistul de la Puterea Dragostei care face senzație pe Youtube. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jador a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei” difuzată la Kanal D. Tânărul originar din Bacău s-a lansat în urmă cu ceva timp și în industria muzicală, melodiile sale fiind în topuri și fredonate constant.

Și pentru că a devenit vedetă într-un timp foarte scurt, foarte multă lume încearcă să afle acum cât mai multe detalii despre viața sa personală, printre care se numără și numele real pe care acesta l-a primit la naștere.

ADVERTISEMENT

Nu mai este niciun secret că manelistul Jador poartă numele Remus Ionuț Dumitrache. În plus, toate conturile de socializare ale cunoscutului artist au numele său real.

Cum se numește, de fapt, Jador, îndrăgitul manelist din Bacău

Remus Ionuț Dumitrache, cunoscutul manelist din Bacău, și-a descoperit talentul muzical în urmă cu puțin timp, după ce a participat la emisiunea „Puterea Dragostei”, melodiile sale fiind fredonate și asculte de foarte mulți oameni.

ADVERTISEMENT

Renumitul artist și-a prezentat de curând în cadrul unui vlog postat pe canalul de Youtube familia. Jador are o soră care se numește Camelia și care iubește la fel de mult muzica. Tânăra ar putea avea succes dacă s-ar lansa în industria muzicală, la fel ca fratele ei.

Cum îl cheamă pe Jador în buletin
Remus Ionuț Dumitrache este numele real al manelistului Jador. Sursa foto: captură foto Instagram.com

Jador, implicat într-un scandal, în stațiunea Mamaia

Recent, Jador a fost implicat și într-un scandal, în parcarea unui club de lux din stațiunea Mamaia. Manelistul era însoțit de Mario Fresh și iubita acestuia, Alexia Eram, oamenii legii din Constanța deschizând un dosar în acest caz, mai ales că Mario Fresh a avut răni serioase.

ADVERTISEMENT

Procurorii care au anchetat bătaia dintre cei doi artiști și cei 6 indivizi au luat o decizie surprinzătoare, și anume victimele și martorii vor fi chemate din nou la audieri pentru că ar fi ascuns anumite lucruri care ar duce la identificarea agresorilor.

De asemenea, se pare că Jador și Mario Fresh nu ar fi spus adevărul despre motivul real de la care ar fi pornit conflictul, așadar cel mai probabil scandalul nu a plecat de la masa din club pe care și-o doreau cele două părți implicate.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, Jador s-ar cunoaște cu indivizii care i-au agresat în parcarea clubului de fițe din Mamaia, în dimineața zilei de 14 iunie.

ADVERTISEMENT