Life

Care este relația dintre Florin Salam și nepotul său, Adrian Petrache. Finalistul de la X Factor a lămurit totul

Care este relația dintre Florin Salam și Adrian Petrache, nepotul său? Fostul finalist de la X Factor a spus totul.
26.07.2021 | 18:50
Care este relatia dintre Florin Salam si nepotul sau Adrian Petrache Finalistul de la X Factor a lamurit totul
Care este relația dintre Florin Salam și nepotul său, Adrian Petrache. Finalistul de la X Factor a lămurit totul. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Petrache a spus totul despre relația sa cu unchiul lui, Florin Salam. Tânărul a câștigat simpatia publicului după ce a ajuns în finala show-ului muzical X Factor, la Antena 1.

Nepotul cunoscutului manelist a impresionat pe toată lumea cu talentul său atunci când a intrat în competiție, în echipa Loredanei Groza. Iată ce a spus Adrian Petrache despre relația cu Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Care este relația dintre Florin Salam și nepotul său, Adrian Petrache

Adrian Petrache a dezvăluit care este relația dintre el și unchiul său, Florin Salam. Fostul finalist de la X Factor a declarat că se înțelege foarte bine cu îndrăgitul manelist. Relația lor este una obișnuită dintre unchi și nepot.

Participarea la show-ul de talente de la Antena 1 l-a ajutat să devină cunoscut. Multe persoane se opresc să facă poze cu el pe stradă.

ADVERTISEMENT

Cântărețul are și hateri, care l-au acuzat că se folosește de numele unchiului său pentru a deveni celebru.

Adrian Petrache a negat acest lucru și susține că singurul nume de care s-a folosit a fost al lui, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu este neapărat deranjat de asocierea cu Florin Salam, artistul vrea să le demonstreze oamenilor că are talent și nu are nevoie să devină cunoscut prin intermediul unchiului său. 

Adrian Petrache a mai spus că vorbește cu Florin Salam atunci când manelistul are timp.

„N-are cum să te deranjeze și cred că trebuie să fii ciudat să te deranjeze orice asociere legată de familia pe care o ai.

ADVERTISEMENT

Asocierea asta trebuie să aibă și un scop, adică da, e familia mea, dar ceea ce cânt eu, ce fac eu, este complet altceva.

(…) Am vorbit mereu, noi vorbim în limita timpului său, el abia are timp să stea cu proprii lui copii, îi arde de mine?!”, a declarat Adrian Petrache la Showbiz Report de la Antena Stars.

Adrian Petrache a câștigat simpatia publicului după ce a participat la X Factor, în 2020. Artistul ar fi trebuit să cânte cu unchiul său în finală, însă Florin Salam nu și-a făcut apariția la filmări.

În locul lui a cântat Florin Ristei, care nu a fost mentorul său. Juratul nu l-a putut lăsa singur în marea finală pe concurentul Loredanei Groza.

ADVERTISEMENT
Tags: