Life

Dorian Popa, despre lucrul pe care nu l-ar face niciodată. I s-au oferit 100.000 de euro

Dorian Popa (33 de ani) este actor, cântăreț, vlogger și om de afaceri, dar spune că există un lucru pe care l-a refuzat în ciuda sumei pe care urma să o încaseze.
23.04.2022 | 00:23
Dorian Popa despre lucrul pe care nu lar face niciodata I sau oferit 100000 de euro
Dorian Popa a refuzat o ofertă de mii de euro. Ce afacere nu a fost pe placul lui. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit în termini foarte sinceri despre lucrul pe care nu l-ar face niciodată. Juratul de la Next Star a mărturisit că i s-a oferit o sumă impresionantă, dar a refuzat. Care este afacerea care nu a fost pe placul său?

Dorian Popa a refuzat o ofertă de mii de euro. Ce afacere nu a fost pe placul lui

Dorian Popa a spus pas unei propuneri importante, în ciuda faptului că oferta financiară era una foarte bună. Celebrul vlogger nu a dorit să semneze un contract care promova videochat-ul, deși multe vedete sunt imaginea acestor afaceri.

ADVERTISEMENT

„Daaa. Normal că am refuzat! Cea mai nebună ofertă refuzată de mine a fost de 100.000 euro/ an pentru promovare videochat. Refuzat instant!”, a mărturisit artistul într-un interviu pentru ciao.ro.

Este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri de pe Youtube, activitate care îi ocupă foarte mult timp, dar asta nu înseamnă că nu se gândește și la alte business-uri. Mai exact, cântărețul a dezvăluit ce ar face dacă ar lua-o de la început.

ADVERTISEMENT

Investește în domeniul imobiliar, știindu-se faptul că a ridicat câteva vile în Domnești, în apropiere de casa în care locuiește cu iubita sa, Claudia Iosif. Afacerea i-a adus venituri generoase în pandemia de coronavirus.

Dorian Popa mizează pe domeniul imobiliar

Flerul pentru business l-a făcut să se gândească că asta ar putea să facă în situația în care ar trebui să o ia de la zero. Dorian Popa are talent în domeniu și cu siguranță, va construi și alte locuințe.

ADVERTISEMENT

„Am urmărit mai mulți oameni de super succes internațional. Iar unul dintre ei a dat un răspuns extraordinar când a fost rugat să facă un top trei al businessurilor a răspuns așa: real estate, real estate, real estate!

Așa că dacă ar fi să o iau din nou de la capăt, în altă țară, cu siguranță aș începe în domeniul construcțiilor, pentru că mi se pare un domeniu  extrem de ofertant”, a mai adăugat cântărețul.

ADVERTISEMENT