Life

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman. Oana Roman, descurajată după ce şi-a vizitat mama la spital

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman. Oana Roman a mărturisit că se simte descurajată. Ce a mai spus vedeta după ce a vizitat-o.
06.04.2023 | 08:33
Care este starea de sanatate a Mioarei Roman Oana Roman descurajata dupa ce sia vizitat mama la spital
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman. Foto: Captură Pto TV
ADVERTISEMENT

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman în acest moment. Oana Roman se simte descurajată după ce a fost să-și viziteze mama la spital.

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman

Oana Roman a vorbit despre cum se simte acum mama ei și a mărturisit că aceasta este foarte fragilă. Starea de sănătate a Mioarei Roman este stabilă, dar fiica ei se teme de ce este mai rău.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a mai spus că este o sarcină cu adevărat dificilă pentru ea să meargă la spital și să își vadă mama lipsită de puteri. Mai mult, Oana Roman a spus că atunci când pleacă simte că îi este rău fizic.

Aceasta chiar le-a dat un sfat urmăritorilor săi. Astfel, i-a îndemnat să se bucure de timpul petrecut cu părinții lor, cât aceștia încă sunt tineri și în putere.

ADVERTISEMENT

„Tocmai m-am întors de la mama. E stabilă, dar foarte fragilă. De fiecare dată când mă duc și o văd pe patul de spital… când plec de acolo mi-e rău fizic, pur și simplu.

Cei care trec prin asta și sunt mulți, toți ajungem să trăim asta într-o zi, știu ce înseamnă. Dacă aveți părinți în putere, tineri, sănătoși…

ADVERTISEMENT

Să vă bucurați de ei pentru că o să vină ziua în care o să vreți să dați timpul înapoi și nu o să puteți”, a spus Oana Roman.

Oana Roman, dărâmată după vizita de la spital

Oana Roman a mărturisit că a plecat efectiv dărâmată de la spital după ce și-a văzut mama, dar a încercat să facă ceva pentru a se simti mai bine.

ADVERTISEMENT

Astfel, aceasta a mers la o petrecere alături de prietenele sale, încercând să scape de toate gândurile negative legate de starea de sănătate a Mioarei Roman.

„M-am mobilizat să ies la party deși am fost destul de dărâmată după masă. Dar îmi face bine să ma văd cu fetele și să mai schimb un pic gândurile”, a mai spus Oana Roman.

ADVERTISEMENT
Tags: