Life

Mioara Roman, din nou la spital. Anunțul făcut de fiica sa, Oana: “Nu e bine”

Mioara Roman, iar a fost internată. Vestea făcută publică de fiica sa, Oana, despre problemele cu care se confruntă femeia.
04.04.2023 | 12:45
Mioara Roman din nou la spital Anuntul facut de fiica sa Oana Nu e bine
Mioara Roman, iar a fost internată. Vestea făcută publică de fiica sa, Oana. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Petre Roman a ajuns din nou la spital. Anunțul făcut de fiica sa cea mică, care le-a transmis fanilor de pe rețelele de socializare că nu va fi activă perioada aceasta. Vedeta vrea să-i fie alături mamei sale.

Mioara Roman, iar a fost internată. Vestea făcută publică de fiica sa, Oana

Mioara Roman a fost iar internată din cauza bolilor cu care a fost diagnosticată. Fosta profesoară de limba arabă se află în momentul de față într-o unitate medicală, vestea fiind făcută publică chiar de fiica sa, Oana.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta influenceriță nu a oferit detalii despre starea în care se află mama sa în momentul de față, însă a subliniat că va lua o pauză de la social media. Șatena a mărturisit că nu are puterea să fie activă în mediul virtual.

„Azi voi fi mai mult absentă aici. Mama nu e bine, e la spital și încerc să gestionez situația cât pot de bine. Nu vă pot da detalii deocamdată, dar nici nu am puterea să fiu prea prezentă cu voi.

ADVERTISEMENT

Doamne ajută”, este mesajul care apare la secțiunea Stories de pe Instagram. Cel mai probabil Oana Roman va reveni cu detalii despre problemele medicale cu care se confruntă de această dată mama sa, Mioara.

Mioara Roman, probleme medicale numeroase

Mioara Roman are mai multe probleme medicale, motiv pentru care de o perioadă este internată într-un centrul pentru bătrâni. Din păcate, fosta soție a lui Petre Roman suferă de Parkinson, diabet, cât și de reumatism.

ADVERTISEMENT

Inițial a fost diagnosticată greșit de cadrele medicale și acest lucru a dus la agravarea situației sale. Ulterior, a suferit câteva intervenții și se pare că are sindromul Parkinsonian, o boală similară cu maladia Parkinson.

Mai exact, este vorba de aceeași afecțiune de care suferă actrița Natașa Raab și artistul Cornel Constantiniu. Mai mult decât atât, mama Oanei Roman a făcut o serie de mici accidente vasculare de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, are o pareză la mâna dreaptă, motiv pentru care are nevoie de îngrijiri speciale tot timpul. În prezent, Mioara Roman face kinetoterapie, nu mai e activă și nu mai e conectată la lucrurile care o înconjoară.

ADVERTISEMENT