Life

Florin Salam, imagine cutremurătoare pe patul de spital. Manelistul este internat în străinătate

Florin Salam, imagine cutremurătoare pe patul de spital. Manelistul este acum internat în străinătate pentru a se recupera.
14.08.2023 | 21:37
Florin Salam imagine cutremuratoare pe patul de spital Manelistul este internat in strainatate
Florin Salam, imagine cutremurătoare pe patul de spital. foto Facebook
ADVERTISEMENT

Florin Salam, imagine cutremurătoare pe patul de spital. Manelistul este acum internat la spital în străinătate.

Florin Salam, imagine cutremurătoare pe patul de spital

Florin Salam este internat la spital în străinătate, starea lui de sănătate fiind una delicată. Acesta este în unitatea medicală respectivă de câteva zile și acum se recuperează, a spus nașul lui Florin Salam în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

“Este de cinci sau șase zile internat, se recuperează. Va reveni pe scenă în câteva săptămâni”, a spus Alex de la Caracal, nașul lui Florin Salam.

Pe pagina personală de Facebook a lui Florin Salam a apărut și un clip video îngrijorător cu manelistul. Acesta este pe patul de spital, dormind. Acolo apare și un mesaj de la persoanele care se ocupă acum de administrarea contului său.

ADVERTISEMENT

„Regele Florin Salam vă pupă și vă mulțumește tuturor care l-ați înțeles și îl înțelegeți. O să vă ținem la curent cu toate noutățile despre Florin Salam”, este mesajul care apare în fața imaginilor.

Florin Salam anunța că se confruntă cu unele probleme

Florin Salam a anunțat pe 7 august că anulează doar concertele sale și că a trebuit să plece din țară. El era vizibil slăbit și nu într-o stare prea bună din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

Manelistul anunța că nu se simte bine deloc și trebuie să-și pună sănătatea pe primul loc, chiar dacă va dezamăgi oamenii care l-au chemat să le cânte la evenimente. Florin Salam a spus și că va da banii înapoi tuturor.

„Am intrat să informez oamenii la care aveam de cântat în curând că voi pune un număr de telefon în curând ca să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea, să vă returneze sumele de bani.

ADVERTISEMENT

Să stați liniștiți pentru că totul se va rezolva. Vreau să informez pe toată lumea că am nevoie de o perioadă de pauză!”, a anunțat artistul atunci.

ADVERTISEMENT
Tags: