Life

Care sunt cele mai instagramabile locuri din România. Veți avea o nuntă de neuitat

Care sunt cele mai instagramabile locuri din România. Aici putem face poze pentru cele mai importante evenimente din viață.
25.02.2023 | 00:22
Care sunt cele mai instagramabile locuri din Romania Veti avea o nunta de neuitat
Care sunt cele mai instagramabile locuri din România Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Care sunt cele mai frumoase poze pentru Instagram din România, pe scurt, cele mai instagramebile din țară! Aici veți avea o nuntă de neuitat.

Care sunt cele mai instagramabile locuri din România

Castelul Peleș este unul dintre cele mai instagramabile destinații din țară, cu peisaje de poveste date de Munții Carpați și de arhitectura sa.

ADVERTISEMENT

De altfel, tocmai datorită frumuseții sale acesta a fost „cooptat” în multe filme sau emisiuni. Desigur, grădinile sale sunt superbe și perfecte pentru poze.

Dacă sunteți mai degrabă fanul mării, atunci o serie de poze pentru nuntă la coasta Mării Negre este ceea ce ai nevoie. Este o destinație populară, cu peisaje de vis și cu plaje superbe.

ADVERTISEMENT

Transilvania este și ea o regiune superbă din țara noastră, deja foarte cunoscută pentru peisajele superbe de aici. Aici se găsesc multe dintre castelele ce merită vizitate și, desigur, pozate măcar o dată în viață fiind instagramabile.

Desigur, este de la sine înțeles că Transilvania este locul perfect pentru a face poze pentru nuntă sau evenimente extrem de speciale din viață.

ADVERTISEMENT

Sfaturi pentru fotografii de nuntă reușite

Totuși, dacă vreți să faceți nunta într-unul dintre aceste locuri superbe trebuie să vă gândiți cu mult timp înainte pentru a rezerva locația și eventualele servicii extra, cum ar fi cele de catering sau chiar decorațiuni.

Desigur, pentru ca locurile superbe pentru fotografii să fie puse cu adevărat în valoare avem nevoie și de un fotograf profesionist care să se ocupe de ele pentru a fi instagramabile.

ADVERTISEMENT

Tocmai pentru că el este responsabil de amintirile noastre din ziua nunții, sfatul de la specialiști este să nu fie zgârciți când vine vorba de alegerea persoanei pentru fotografiile dintr-o zi atât de importantă.

Pe lângă locurile instagramabile ce vor da niște poze minunate pentru albumul de nuntă, foarte importante sunt și cele din interiorul bisercii, care surpind candoarea momentului dintre soți.

ADVERTISEMENT