Sport

Carlos Martinez a așteptat revenirea Simonei Halep în tenis: „A avut o mulțime de oferte”. Dezvăluiri despre noul antrenor al româncei

Carlos Martinez a refuzat mai multe oferte, totul, pentru a o antrena pe Simona Halep. Ibericul a așteptat revenirea româncei pe terenul de tenis.
05.04.2024 | 23:14
Carlos Martinez a asteptat revenirea Simonei Halep in tenis A avut o multime de oferte Dezvaluiri despre noul antrenor al romancei
Carlos Martinez a avut numeroase oferte de a antrena, însă tehnicianul iberic a așteptat revenirea Simonei Halep pe teren. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Carlos Martinez a început pregătirile alături de Simona Halep pentru sezonul de zgură. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate imaginile inedite cu antrenorul spaniol la volanul mașinii fostului lider WTA. Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre iberic.

Carlos Martinez a așteptat revenirea Simonei Halep în tenis: „A avut o mulțime de oferte”

Darren Cahill, antrenorul alături de care Simona Halep a avut cel mai mare succes în tenis, a făcut dezvăluiri despre cel care o pregătește în prezent pe dubla campioană de Grand Slam. Carlos Martinez a așteptat revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis și nu s-a încumetat să dea curs altor propuneri.

ADVERTISEMENT

”Am discutat cu Carlos de vreo 4-5 luni. Este unul dintre cei mai respectați antrenori din circuit. A avut o mulțime de oferte să revină și să antreneze alte jucătoare.

A ales să aștepte pentru că a crezut în Simona. A vrut să vadă care e decizia finală în cazul ei, dacă poate sau nu să revină. Și pentru el este o provocare.

ADVERTISEMENT

Cred că este un tip răbdător. Spaniolii sunt foarte disciplinați în modul de abordare al jocului. Asta i se potrivește Simonei”, a declarat Darren Cahill, potrivit digisport.ro.

Darren Cahill, optimist în privința tandemului Simona Halep – Carlos Martinez: „E o alegere bună”

Darren Cahill recunoaște că este nevoie de timp pentru ca legătura dintre Simone Halep și Carlos Martinez să dea roade. Actualmente antrenorul lui Jannik Sinner, Darren Cahill are încredere că tandemul va fi unul de succes.

ADVERTISEMENT

„Vor avea nevoie de timp pentru a se obișnui. Vor avea câteva săptămâni după turneul de la Miami. Dacă va exista o legătură puternică, asta vom vedea în următoarele turnee.

Am mare încredere că vor lucra bine împreună. E o alegere bună”, a mai spus Darren Cahill. Simona Halep și Carlos Martinez au bifat deja primele antrenamente împreună. Românca a acceptat de curând wild-card-ul oferit de organizatorii de la Madrid Open.

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu a mai evoluat într-un turneu pe zgură de la Roland Garros 2022. Campioana de la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 a fost suspendată 4 ani din tenis pentru dopaj, însă pedeapsa a fost redusă după apelul la TAS.

ADVERTISEMENT
Tags: