Life

Carmen Brumă, adevărul despre combinația de pepene galben și brânză. Cât de benefică este pentru organism: “Atenție la cantitate”

Carmen Brumă, dezvăluiri despre combinația de pepene galben și brânză. Cât de benefică este, de fapt, pentru organismul tău.
24.08.2023 | 00:13
Carmen Bruma adevarul despre combinatia de pepene galben si branza Cat de benefica este pentru organism Atentie la cantitate
Carmen Brumă, adevărul despre pepenele galben consumat cu brânză. Sursa foto: Captură Tik Tok, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă a explicat cât de benefică este combinația de pepene galben și brânză pentru organism. Iubita lui Mircea Badea a dezvăluit care sunt avantajele acestor două alimente.

Adevărul despre combinația de pepene galben și brânză, dezvăluit de Carmen Brumă. Este sau nu sănătos să le consumi împreună?

Pepenele este unul dintre fructele preferate ale verii și este la mare căutare și acum, când sezonul estival este aproape de sfârșit. Indiferent că vorbim despre pepene galben sau verde, acest fruct este răcoritor și potrivit în zilele călduroase.

ADVERTISEMENT

Multe persoane îl consumă simplu, dar și în diverse combinații, cum ar fi cu brânză, de exemplu. În acest fel, se vor bucura de o gustare mai sățioasă, dar și delicioasă, în același timp.

Deși mulți nutriționiști au păreri diferite în privința acestei combinații, Carmen Brumă a spus că pepenele galben se poate consuma împreună cu brânză chiar și de persoanele care se află la dietă.

ADVERTISEMENT

Combinația are mai multe avantaje, unul dintre puținele dezavantaje fiind aportul caloric mai mare, din moment ce pepenele este consumat alături de brânză.

“Este combinația pepene galben cu brânză una benefică? Ei bine, din punctul meu de vedere, da, pentru că avantajele depășesc dezavantajele. Un eventual mic minus, să zicem, dacă stau să-l caut, ar fi aportul caloric mai mare, decât dacă am mânca pepenele galben simplu.

ADVERTISEMENT

În mod evident, avem două ingrediente și e normal să aibă mai multe calorii, decât dacă le-am mânca simple. Pe de altă parte, avantajele sunt mult mai importante”, a explicat partenera lui Mircea Badea pe rețelele sociale.

În continuare, Carmen Brumă a oferit o listă cu beneficiile pe care le are această combinație pentru organism. Deși pepenele galben se poate consuma cu brânză, acest lucru trebuie făcut cu moderație.

ADVERTISEMENT

“Grăsimea și proteinele din brânză, asociate cu pepenele galben, vor scădea indicele glicemic al acestuia, care este destul de mare”, a mai spus Carmen Brumă pe pagina sa.

Ce cantitate de pepene galben se poate consuma la masă

Nutrienții din brânză, în combinație cu cei din pepene, fac din această combinație de alimente o gustare potrivită. Cu toate acestea, trebuie să avem grijă la cantitatea pe care o mâncăm.

“Vom avea o gustare mult mai densă din punct de vedere nutritiv. Avem proteine și grăsimi din brânză, tot biotice în brânză, probiotice și Omega 3 și fibre în pepenele galben, o sursă bună de potasiu și de betacaroten.

Putem să mâncăm pepenele galben cu brânză, dar atenție la cantitate. Porția de brânză nu ar trebui să depășească 30 de grame, iar pepenele o felie”, a mai spus vedeta într-un clip video postat pe Tik Tok.

Carmen Brumă are o siluetă de invidiat, la 46 de ani. Iubita lui Mircea Badea are un stil de viață sănătos și face sport regulat pentru a se menține în formă. Vedeta are și câteva programe de dietă pentru cei care vor să-i urmeze exemplul.

ADVERTISEMENT