Life

Carmen Brumă, adevărul despre relația cu Mircea Badea. Sunt împreună de peste 25 de ani, dar foarte rar îi vezi împreună: „Nu îmi place”

Carmen Brumă a dezvăluit motivul real pentru care nu își afișează viața personală în mediul online. Își protejează intimitatea de când a intrat în industrie.
21.02.2024 | 23:05
Carmen Bruma adevarul despre relatia cu Mircea Badea Sunt impreuna de peste 25 de ani dar foarte rar ii vezi impreuna Nu imi place
De ce nu se afișează Carmen Brumă împreună cu Mircea Badea. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de peste 25 de ani și amândoi sunt în lumina reflectoarelor. Au împreună și un copil, dar foarte rar îi vede publicul împreună, iar fosta asistentă de televiziune a dezvăluit acum care este motivul.

De ce nu se afișează Carmen Brumă împreună cu Mircea Badea

Multe cupluri celebre din România se afișează împreună ori de câte ori au ocazia. Gabriela Cristea și Tavi Clonda, de pildă, sunt printre acele familii care nu se feresc să-și arate public dragostea.

ADVERTISEMENT

Este și cazul Cristinei Șișcanu și al lui Mădălin Ionescu, însă Mircea Badea și Carmen Brumă sunt total opusul. Formează un cuplu de peste 25 de ani și s-au cunoscut atunci când ea a fost asistentă în emisiunea pe care o prezenta.

Prietenia lor s-a transformat ușor-ușor în iubire. Și-au întemeiat o familie, au un băiețel și locuiesc într-o casă la care foarte mulți visează. Cu toate acestea, foarte rar sunt văzuți împreună sau publică imagini pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre fanii lor s-au întrebat care este motivul, iar Carmen Brumă a oferit acum explicațiile. Vedeta a dezvăluit că este o decizie pe care a luat-o încă de când s-a lansat în industrie.

„Nu-mi place”

Carmen Brumă a dezvăluit că nu-i place să-și expună viața personală și nu are legătură doar cu Mircea Badea. „Adevărul este că nici nu mai știu! (n.r. – când a luat decizia să nu își expună viața personală).

ADVERTISEMENT

Eu sunt în lumea aceasta de cel puțin 20 de ani! Am luat-o la un moment dat, prin 1800! (râde). Nu știu să spun, pe cuvânt! Nu știu să spun când am luat decizia aceasta”, a declarat Carmen Brumă pentru ego.ro. 

De altfel, vedeta a afirmat că nici măcar cu prietenii apropiați nu discută aspectele ce țin de intimitatea casei sale. „Nu mi-a plăcut niciodată! A fost o decizie nu foarte calculată. A fost o decizie luată natural! Eu așa sunt! Nu îmi place să vorbesc despre viața mea, să povestesc foarte multe intimități în spațiul public. Nu îmi place să povestesc nici de față cu oamenii care fac parte din cercul meu restrâns de prieteni, darămite într-un cadru public! A fost cumva natural, firesc!

ADVERTISEMENT

Nu sunt genul! (n.r. – să vorbească cu prietenii despre viața personală) Nu simt această nevoie! Sunt un foarte bun ascultător. Nu simt nevoia să mă descarc în acest fel! (n.r. – să își spună problemele)”, a completat Carmen Brumă.

ADVERTISEMENT