Life

Lux şi opulenţă pentru Mircea Badea şi Carmen Brumă. Cum arată casa în care locuiesc cele două vedete

Cuplul format din Mircea Badea și Carmen Brumă locuiesc într-un imobil la care au visat și pentru care au muncit o viață întreagă.
29.01.2023 | 14:43
Lux si opulenta pentru Mircea Badea si Carmen Bruma Cum arata casa in care locuiesc cele doua vedete
Lux şi opulenţă pentru Mircea Badea şi Carmen Brumă. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

În urmă cu aproximativ un an de zile Mircea Badea și mama copilului lui, Carmen Brumă făceau marele anunț. Nu, nu ne referim la nuntă, ci la faptul că se mutau în casă nouă. Însă, cum știm cu toții, locuință nouă, cheltuieli multe. Așa că, frumoasa Carmen a preferat să fie totul perfect, și apoi să ne arate imaginile inedite cu luxul și opulența în care au ales să petreacă clipe unice în familie.

Mircea Badea şi Carmen Brumă, locuință de sute de mii de euro

Mircea Badea şi Carmen Brumă au achiziționat căminul visurilor lor, și, pas cu pas l-au amenajat așa cum fiecare membru al familiei și-a dorit. Să nu uităm, ei sunt părinții unui băiețel de aproximativ nouă ani, pe nume Vlad.

ADVERTISEMENT

Carmen a avut nevoie de câteva luni bune pentru a nu omite nimic, dar, de curând, așteptarea a luat sfârșit. Din imaginile publicate de celebra nutriționistă pe rețelele personale de social media putem observa că frumosul imobil este compus dintr-o terasă grandioasă, dotată până la cel mai mic detaliu. Are hamac, o zonă de grătar, foișor, canapele, scaune, măsuță. Am spune că nimic nu i-a scăpat vedetei.

De interior, nici nu mai vorbim. Terasa este adiacentă livingului, de asemenea imens, în care și-au găsit locul o canapea mare de culoare bej, o măsuță pentru cafea, un covor gri deschis, în nunața draperiilor, un candelabru și alte lămpi de culoare neagră.

ADVERTISEMENT

Acum Carmen Brumă se poate mândri cu un apartament generos unde își poate face, de asemenea, liniștită antremanentele și își poate filma diversele campanii publicitare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Cum a anunțat Carmen Brumă mutarea în casă nouă?

În luna februarie a anului trecut Carmen Brumă, plină de entuziasm își anunța comunicatea din mediul online că, după îndelungi căutări, a reușit să-și găsească căsuța mult visată.

ADVERTISEMENT

Astfel, ea spunea la momentul respectiv că nu arată totul din locuința abia achiziționată pentru că mai erau detalii importante de pus la punct.

Acesta e primul story din noul apartament care nu e gata. Va fi gata la un moment dat, cât mai repede, sperăm… Nu vreau să vă arăt acum mai multe, poate o voi face când va fi gata. Cumva simt nevoia să mă laud.

ADVERTISEMENT

După trei mutări, împachetări, despachetări… Simt nevoia să mă liniștesc și să zic. Aici ne-am mutat”, povestea Carmen Brumă, anul trecut.

ADVERTISEMENT