Life

Carmen Brumă și Adina Halas, într-o imagine de acum 20 de ani. Ce mesaj i-a scris soția lui Mircea Badea concurentei de la Bravo, ai stil, de ziua ei

Carmen Brumă i-a făcut cea mai frumoasă urare Adinei Halas de la Bravo, ai stil, cu ocazia zilei sale de naștere. Concurenta împlinește astăzi 42 de ani.
17.01.2022 | 15:22
Carmen Bruma si Adina Halas intro imagine de acum 20 de ani Ce mesaj ia scris sotia lui Mircea Badea concurentei de la Bravo ai stil de ziua ei
Carmen Brumă și Adina Halas de la Bravo, ai stil, prietene la cataramă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă și Adina Halas de la Bravo, ai stil se știu de mai bine de 20 de ani. Cele două vedete de televiziune au trecut prin multe peripeții împreună, iar de curând, au început să realizeze și câteva vloguri din vacanțele lor.

Nevasta lui Mircea Badea de la Antena 3 și concurenta show-ului de la Kanal D se au ca surorile. Sunt de fiecare dată acolo una pentru cealaltă, susținându-se la bine și la greu.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia zilei de naștere a Adinei, care are loc astăzi, Carmen a impresionat-o cu câteva fotografii, una dintre ele făcute acum mai bine de 20 de ani.

Carmen Brumă și Adina Halas de la Bravo, ai stil, prietene de mai bine de 20 de ani

„Ne-am cunoscut când ea avea 20 de ani, iar eu 23. Relația noastră de prietenie este unul dintre lucrurile de care eu sunt mândră în viața asta. La mulți ani!”, este textul emoționant pe care l-a scris Carmen Brumă pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Adina a fost extrem de impresionată de felul în care sora ei de suflet i-a urat lucruri frumoase de ziua ei. Nu s-a lăsat mai prejos și a scris și blondina un mesaj la fel de emoționant, ca răspuns la textul pe care aceasta l-a scris.

„Ce frumooos! Știu că mă iubești și urăști siropoșeniile. Deci apreciez cu atât mai mult! 🤣🤗 Șiii… Eu aveam 17 și tu 20. E normal în cuplu nostru eu să fiu aia cu datele și să te bat la cap. Tu le tot încurci!”, a contrazis-o Adina Halas, spunând că se cunosc de mai mult timp decât soția lui Badea credea.

ADVERTISEMENT
Sursa foto: Instagram

Vacanță cu peripeții în Madeira, vara trecută

Vedetele i-au obișnuit deja pe urmăritorii lor de pe rețelele de socializare cu declarațiile de dragoste pe care și le fac una celeilalte.

În cadrul unui vlog pe care Carmen și Adina l-au realizat în vara trecută în Madeira, publicul a avut ocazia să vadă cât de sudată este relația lor de prietenie.

ADVERTISEMENT

Cele două s-au filmat în vacanță în cele mai nebunești ipostaze, completându-se reciproc la fiecare activitatea pe care au pus-o la cale în insula portugheză.

Adina și Carmen au gustat din preparatele culinare locale, au luat la pas Madeira, dar s-au și bălăcit în Ocean și au simțit pe pielea lor atmosfera vieții de noapte din destinația turistică tot mai la modă în fiecare an. Vezi aici imaginile cu cele două din Madeira.

 

ADVERTISEMENT