Life

Prin ce aventuri au trecut Adina Halas și Carmen Brumă în Madeira. Imagini fabuloase cu cele două vedete

Adina Halas și Carmen Brumă s-au distrat pe cinste în Madeira, iar aventurile lor au ajuns pe Youtube!
22.08.2021 | 13:20
Prin ce aventuri au trecut Adina Halas si Carmen Bruma in Madeira Imagini fabuloase cu cele doua vedete
Adina Halas și Carmen Brumă, vacanță de 5 stele în Madeira. Foto: capturi Youtube/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adina Halas și Carmen Brumă au profitat de fiecare clipă din vacanță petrecută recent în insula portugheză. Cele două prietene și vedete de televiziune au participat la o serie de activități, iar unele dintre ele le-au dat ceva emoții.

În vacanța din Madeira cele două s-au întâlnit cu o altă starletă cunoscută de la noi, Dana Săvuică. Fetele au luat masa la diferite restaurante după câteva aventuri prin care au trecut împreună.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai mari provocări pentru vedete a fost să se dea cu sania pe asfalt. Da, ați citit foarte bine! În Funchal există un tobogan natural unde turiștii se dau în niște coșuri din nuiele. Oamenii sunt împinși sau trași de portughezi.

Adina Halas și Carmen Brumă, aventuri în Madeira

Este una dintre cele mai cunoscute experiențe de care cei care vizitează Madeira au parte. Pista de săniuș are în jur de 2 kilometri. Timpul estimativ în care ajung jos cu sania din nuiele este de aproximativ 15 minute.

ADVERTISEMENT

Pe lângă această experiență, Adina Halas și Carmen Brumă au vizitat și o grădină botanică fiind extrem de impresionate de diversitatea plantelor existente acolo.

Pasionate de sport și de vinurile bune, cele două prietene și-au luat apoi inima în dinți și au pornit la pas, încurajate de licoarea bahică pe un traseu montan.

ADVERTISEMENT

Carmen a dat apoi iama într-un supermarket de unde a cumpărat zeci de pachete de biscuiți, căci apropiații au înnebunit-o cu un anumit sortiment de biscuiți care se poate găsi în Madeira.

Bălăceală în ocean

Adina și Carmen au gustat și din viața de noapte a insulei portugheze. Cele două au dansat și s-au simțit bine pe lângă plimbările pe munte, offroad sau datul cu sania din lemn pe asfalt.

ADVERTISEMENT

N-au lipsit nici momentele relaxare de a doua zi, după una din petrecerile cu muzică live la care au asistat alături de cei cu care au mers în vacanță. Cum puteau cele două să își încarce bateriile mai bine decât bucurându-se de plajă, la malul Oceanului Atlantic?

Adina Halas a realizat vlogul cu călătoria ei alături de Carmen Brumă pentru pagina personală de Youtube, acolo unde i-a obișnuit pe urmăritorii ei cu aparițiile sale televizate. Vedeta postează și filmulețe din călătoriile sale, dar și din culisele emisiunilor în care este invitată.

 

ADVERTISEMENT