Life

Carmen Brumă are un desert care o atrage nonstop: ”În perfuzie mi l-aș pune”

Carmen Brumă are un stil de viață sănătos, însă recunoaște că are un desert preferat la care renunță destul de greu. Vedeta a spus ce îi place să consume.
20.03.2022 | 16:17
Carmen Bruma are un desert care o atrage nonstop In perfuzie mi las pune
Carmen Brumă, adevărul despre desertul la care nu poate renunța. Care este acesta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă are un desert care o atrage nonstop. Frumoasa șatenă a dezvăluit despre ce este vorba în cadrul unei provocări la care ia parte perioada aceasta. Mai exact, timp de 14 zile nu va consuma deloc zahăr.

Carmen Brumă, adevărul despre desertul la care nu poate renunța. Care este acesta

Carmen Brumă ține un fel de dietă timp de două săptămâni, perioadă în care nu va consuma deloc zahăr, dar asta nu înseamnă că nu poftește la dulce. Dimpotrivă, fosta asistentă TV recunoaște că ar gusta dintr-un ecler cu ness.

ADVERTISEMENT

„7 zile fără zahăr. Încă 7 și gata. Vreau să-mi scrieți cum sunteți, nu o să vă zic că mie îmi este ușor, că nu îmi este poftă. Nu, îmi e poftă, adică aș mânca o amandină. 

Nu amandină, de fapt, aș mânca un ecler cu ness. În perfuzie mi l-aș pune, să dureze mai mult, dar sunt ok. Adică cel mai greu mi-a fost ieri, sâmbătă… încă 7 zile și gata, rezistăm”, a spus vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Partenera lui Mircea Badea, mândră de emisiunea Medicool de la Antena 1

Cunoscuta antrenoare de fitness a vorbit și despre emisiunea „Medicool” de la Antena 1. Show-ul care a ajuns la sezonul doi, ultima ediție fiind lider de audiență. În plus, Carmen Brumă poate fi urmărită și la „Hello Chef”, unde invitat este și omul de radio Daniel Buzdugan.

„Nu mă pot abține că au venit acum audiențele de la Medicool de ieri și ne-a anunțat producătorul emisiunii că am fost lideri de piață. Vă mulțumim tare mult, este o încurajare teribilă pentru noi. 

ADVERTISEMENT

Sperăm să vă faceți un obicei din a vă uita la noi sâmbătă și duminică, la Medicool și Hello Chef. Vă mulțumim”, a completat Carmen Brumă în mediul virtual.

Vedeta a fost prezentă și în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde de asemenea a vorbit despre importanța unui stil de viață echilibrat și sănătos.

ADVERTISEMENT