Life

Carmen Brumă, imagini de infarct. Soția lui Mircea Badea a pozat goală complet

Carmen Brumă a publicat imagini de infarct. Soția lui Mircea Badea s-a lăsat fotografiată complet goală, la cei 46 de ani.
14.05.2023 | 17:45
Carmen Bruma imagini de infarct Sotia lui Mircea Badea a pozat goala complet
Carmen Bruma a făcut furori cu imaginile nud. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă face furori în mediul online. Soția lui Mircea Badea s-a pozat complet goală la cei 46 de ani, arătându-le tuturor silueta sa impecabilă. Celebra nutriționistă a primit o mulțime de aprecieri din partea fanilor, dar mai ales din partea masculină.

Carmen Brumă s-a fotografiat complet goală la 46 de ani. Cum arată vedeta în această ipostază

Carmen Brumă impresionează din nou cu silueta sa suplă. Deși a ajuns la 46 de ani, vârsta pentru ea este doar un număr, iar drept dovadă sunt imaginile pe care le-a publicat de curând pe rețelele de socializare. S-a lăsat complet dezbrăcată și a lăsat la vedere formele sale frumoase.

ADVERTISEMENT

Soția lui Mircea Badea a demonstrat din nou tuturor femeilor că poți fi senzuală în orice perioadă a vieții dacă ai grijă la alimentație și faci mult sport. Într-un clip video de pe contul său de Instagram, nutriționista este într-un studio de ședință de foto și se lasă surprinsă în mai multe ipostaze nud.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Carmen Brumă și-a justificat gestul printr-un program pe care-l lansează cu scopul de a le ajuta pe femeile ajunse sau trecute de 40 de ani să nu le fie frică de această schimbare de prefix. În imagini, Carmen nu doar că își arată silueta de vis, dar și un zâmbet foarte larg pe chip.

ADVERTISEMENT

Comentariile din partea fanilor nu au întârziat să apară. Mulți au felicitat-o pe soția lui Mircea Badea pentru corpul bine sculptat și pentru ambiție. ”Tot respectul d.na Carmen, sunt de-a dreptul incantata pentru inspirația pe care ne-o oferiți, munca, determinare, competenta! Minunata!”/ ”Ești superbă felicitări !!! Te pupic, am toate cărțile tale, te urmăresc cu drag pe toate posturile tv de când erai domnișoara”, sunt o parte dintre reacții.

Câte kilograme are Carmen Brumă la 46 de ani

Carmen Brumă este adepta unui stil de viață sănătos de când în adolescență și în perioada când a lucrat în jurnalism s-a confruntat cu kilogramele în plus. La cei 46 de ani, are 58 de kilograme, la o înălțime de 1, 74 m. În trecut, la doar 16 ani, atingea 86 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă promovează în momentul de față sportul și o alimentație echilibrată printr-o serie de programe și cărți. În cadrul unui interviu, ea a subliniat că, pe lângă mișcare, este foarte important să ne măsurăm caloriile, încât să nu întrecem măsura atunci când mâncăm.

”În urma experienței mele de mulți ani și a peste 37 de kilograme slăbite, pot însă să spun că sportul nu e esențial în ecuația slăbirii! Eu la început făceam și sport, țineam și dietă și mă epuizam foarte tare.

ADVERTISEMENT

Clacam și mă refugiam în frigider, puneam kilogramele la loc. Mă jucam cu îngrășat-slăbit. Restricția calorică, alimentația, te ajută să slăbești. Poți să slăbești fără să faci nici un fel de sport. Nu este despre ce să mâncam, este despre ce să nu mâncăm”, explica Carmen Brumă pentru Click!

În plan sentimental, Carmen Brumă este împreună cu realizatorul de la Antena 3 CNN, Mircea Badea. Din 2000 aceștia formează un cuplu, dar nu au mers nici până acum în fața altarului. Totuși, au devenit părinți, după ce în viața lor a apărut Vlad Badea Brumă.

ADVERTISEMENT