Life

Carmen Brumă, rețetă de biscuiți delicioși și fără zahăr: ”Foarte potriviți pentru oricine”

Carmen Brumă, rețetă simplă și rapidă de biscuiți savuroși și fără strop de zahăr. Vedeta îi recomandă tuturor femeilor.
13.03.2024 | 12:35
Carmen Bruma reteta de biscuiti deliciosi si fara zahar Foarte potriviti pentru oricine
Carmen Brumă, rețetă simplă și rapidă de biscuiți savuroși și fără strop de zahăr. Vedeta îi recomandă tuturor femeilor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă, rețetă de biscuiți delicioși și fără zahăr. Logodnica prezentatorului Mircea Badea susține că aceștia sunt „foarte potriviți pentru oricine”, dar mai ales pentru doamnele care au trecut deja de vârsta de 40 de ani.

Carmen Brumă, rețetă simplă și rapidă de biscuiți savuroși și fără strop de zahăr. Vedeta îi recomandă tuturor femeilor

Carmen Brumă are o rețetă simplă și rapidă de biscuiți savuroși și fără strop de zahăr. Vedeta îi recomandă tuturor femeilor care o urmăresc pe rețelele de socializare și care doresc să fie mereu în formă maximă.

ADVERTISEMENT

Renumita influenceriță are o idee excelentă și cu puține calorii pentru toate doamnele care sunt atente la siluetă. Instructoarea de fitness vine cu sfaturi prețioase prin intermediul programelor și preparatele sale culinare.

Iubita lui Mircea Badea este de părere că acești biscuiți au beneficii importante pentru organismul uman, pe lângă faptul că timpul de preparare este unul foarte redus. Nu este nevoie să stai ore întregi în bucătărie.

ADVERTISEMENT

„Biscuiți fără zahăr, potriviți pentru oricine, în special pentru femeile de peste 40 de ani datorită conținutului de fitoestrogeni, magneziu și fibre, care ajută la diminuarea simptomelor neplăcute din timpul menopauzei”, a spus Carmen Brumă pe Instagram.

Cum face Carmen Brumă biscuiții fără zahăr

Carmen Brumă le-a dezvăluit tuturor cum face biscuiții fără zahăr și care nu au foarte multe ingrediente. Vedeta folosește o banană coaptă bine, 250 grame de semințe de susan, 100 grame de semințe de dovleac și 5 grame de praf de copt.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în rețetă se mai găsesc 3 linguri de fulgi de quinoa și puțină esență de vanilie și de migdale. În primul rând, se pasează fructul și se adaugă peste semințele care sunt o sursă bună de magneziu.

Se pun în bol și fulgii de quinoa care au un conținut proteic foarte bun, o sursă de proteine vegetale. Se amestecă totul și se adaugă praful de copt și esențele, în funcție de gustul fiecărei gospodine în parte. Biscuiții se formează și se pun pe o tavă care are hârtie de copt.

ADVERTISEMENT

Desertul trebuie să se coacă la o temperatură de 180 de grade Celsius. „Se bagă la cuptor timp de 20 de minute. Acesta este rezultatul. Sănătos și gustos”, a mai spus Carmen Brumă, în clipul de pe social media.

ADVERTISEMENT