Life

Carmen Brumă are o rețetă delicioasă de cartofi dulci cu brânză de capră: ”Masa e gata în scurt timp”

Carmen Brumă recomandă un preparat savuros din cartofi dulci și brânză de capră. Prânzul se pregătește extrem de rapid.
08.11.2023 | 12:16
Carmen Bruma are o reteta delicioasa de cartofi dulci cu branza de capra Masa e gata in scurt timp
Carmen Brumă recomandă un preparat savuros din cartofi dulci și brânză de capră. Prânzul se pregătește extrem de rapid. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebra iubită a lui Mircea Badea are o rețetă delicioasă de cartofi dulci cu brânză de capră. Vedeta susține că masa e gata în scurt timp, motiv pentru care poate să se preocupe mai mult de exercițiile pe care le face zilnic.

Carmen Brumă recomandă un preparat savuros din cartofi dulci și brânză de capră. Prânzul se pregătește extrem de rapid

Carmen Brumă recomandă un preparat savuros din cartofi dulci și brânză de capră. Prânzul se pregătește extrem de rapid și nu are nevoie nici de foarte multe ingrediente. Printre acestea se mai numără puțină verdeață.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta mai adaugă în rețeta sa delicioasă puțin ulei, un strop de sare și boia dulce. Mâncarea poate fi savurată fără nicio problemă la prânz sau la cină, atunci când ești pe grabă sau când nu știi ce să mai gătești.

„Azi am poftă de niște cartofi dulci, cu brânză de capră și verdețuri, care merg la fix după un antrenament intens, așa că pregătesc rapid ingredientele: cartofi dulci, sare, puțin ulei, boia dulce, brânză de capră.

ADVERTISEMENT

Masa e gata în scurt timp și e gustoasă și sănătoasă. Nu pot pentru că «nu am timp» este statistic cea mai frecventă scuză a noastră, iar dacă stăm să ne gândim realizăm că timpul este resursa cel mai echitabil împărțită.

Cu toții avem 24 h. Iată ce mă ajută pe mine să le împart astfel încât să am suficient timp pentru toate lucrurile care îmi fac plăcere și îmi aduc beneficii: sportul, cititul, filmele”, a scris Carmen Brumă pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cum se face rețeta lui Carmen Brumă cu cartofi dulci și brânză de capră

Carmen Brumă are pe paginile sale de socializare numeroase rețete simple, rapide și delicioase. În această categorie se află și cartofii dulci cu brânză de capră. Legumele se spală și se taie rondele, apoi se ung cu un amestec realizat din ulei, sare și boia dulce.

Cartofii se dau la cuptor la o temperatură de 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 20 de minute. Când sunt gata se scot și se lasă să se răcească, apoi se presară deasupra brânza de capră dată prin răzătoare sau mărunțită cu degetele.

ADVERTISEMENT

Se mai adaugă deasupra și verdeața proaspătă și masa poate fi savurată. Carmen Brumă a mai subliniat că rețeta poate fi completată și cu puțin parmezan, în timp ce o internaută a menționat că o va încerca cu dovleac dulce sau vinete.

ADVERTISEMENT