Life

Carmen Brumă, rețeta perfectă antimahmureală: ”Vă dă o stare de bine”

Carmen Brumă, preparat ideal pentru mahmureala de a doua zi. Partenera lui Mircea Badea îl recomandă pentru o stare bună.
31.12.2023 | 15:20
Carmen Bruma reteta perfecta antimahmureala Va da o stare de bine
Carmen Brumă, preparat ideal pentru mahmureala de a doua zi. Partenera lui Mircea Badea îl recomandă pentru o stare bună. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă, rețeta perfectă antimahmureală. Frumoasa vedetă este de părere că acest remediu le dă oamenilor o stare de bine și nu este deloc complicat. Se pregătește simplu și cu foarte puține ingrediente.

Carmen Brumă, preparat ideal pentru mahmureala de a doua zi. Partenera lui Mircea Badea îl recomandă pentru o stare bună

Carmen Brumă a împărtășit cu internauții un preparat ideal pentru mahmureala de a doua zi. Partenera lui Mircea Badea îl recomandă pentru o stare bună, precizând că a fost testat de multe persoane până acum.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de o salată pe care influencerița a preparat-o în propria bucătărie. Fanii s-au bucurat să descopere această rețetă, deși unii consideră că unele ingrediente nu sunt tocmai sănătoase pentru ficat.

Printre produse se numără ouăle despre care vedeta spune că au acizi grași și Omega 3, cu rol inflamator. De asemenea, ele mai au conzima Q 10 care protejează împotriva mitocondriilor și cisteină care ajută la  nutralizarea acetaldehidei.

ADVERTISEMENT

Această substanță se transformă în alcool în corpul nostru. Printre ingredientele folosite de Carmen Brumă se mai numără ciupercile, cartofii și castraveții murați. Timpul de pregătire este unul extrem de scurt.

Carmen Brumă, remediu după consumul de alcool

„Se fierb doi-trei cartofi mari pentru conținutul de amidon și vitamine din grupul B care ajută organismul să metabolizeze alcoolul. Adăugăm și două ouă fierte. Punem și castraveți murați. 

ADVERTISEMENT

Ei sunt un remediu tradițional foarte eficient care ajută la refacerea bacteriilor din intestin afectate de alcool, dar ajută și la diminuarea senzației de greață. Adăugăm și ciuperci pentru conținutul de B6 și L-teanină. 

Mai punem o mână de nuci pentru aportul de magneziu, câteva pufuri de ulei de măsline, sare după gust și câteva frunze de busuioc pentru aromă. Salata poate fi pregătită din timp și păstrată la frigider, în caserolă.

ADVERTISEMENT

O puteți consuma  a doua zi, după petrecerea la care ați consumat mai mult alcool. Ajută la neutralizarea efectelor neplăcute ale alcoolului și vă dă o stare de bine”, a spus Carmen Brumă pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT