Life

Carmen Brumă revine la TV! Emisiunea pe care o va prezenta iubita lui Mircea Badea

Carmen Brumă se întoarce pe micile ecrane. Show-ul unde poate fi urmărită partenera celebrului prezentator Mircea Badea.
22.08.2023 | 14:48
Carmen Bruma revine la TV Emisiunea pe care o va prezenta iubita lui Mircea Badea
Carmen Brumă se întoarce pe micile ecrane. Show-ul unde poate fi urmărită partenera celebrului prezentator Mircea Badea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă revine la TV! Emisiunea pe care o va prezenta iubita lui Mircea Badea. Frumoasa șatenă este încântată de proiectul care se va difuza la Antena 1, în fiecare zi de săptămână, începând cu ora 12:00.

Carmen Brumă se întoarce pe micile ecrane. Show-ul unde poate fi urmărită partenera celebrului prezentator Mircea Badea

Carmen Brumă se întoarce pe micile ecrane. Show-ul unde poate fi urmărită partenera celebrului prezentator Mircea Badea. Vedeta s-a alăturat echipei de la MediCOOL în urmă cu mai bine de un an și e mândră de ceea ce face.

ADVERTISEMENT

Renumitul nutriționist este fericit că emisiunea revine pe sticlă cu sezonul numărul cinci. Antrenoarea de fitness este recunoscătoare și spune că pentru ea va fi extrem de provocator şi plin de învăţăminte ca și până acum.

„Sunt mândră că alături de echipa aceasta reuşim să îmbinăm, în concentraţii potrivite, noţiunile medicale, sfaturile practice şi divertismentul, ingrediente care, la prima vedere, nu par compatibile în acelaşi format!

ADVERTISEMENT

Le sunt recunoscătoare celor care ne urmăresc în număr atât de mare, conducând emisiunea în topul audienţelor”, a declarat Carmen Brumă pentru a1.ro. Emisiunea se difuzează o singură dată pe săptămână.

Carmen Brumă, îndemn pentru urmăritori

Carmen Brumă îi îndeamnă pe urmăritorii săi să stea pe paginile sale de socializare și să nu uite de MediCOOL care revine la Antena 1 chiar de sâmbătă, 26 august 2023, de la ora 12:00. Vedeta promite că vor fi subiecte foarte interesante.

ADVERTISEMENT

Mai mult, iubita lui Mircea Badea este convinsă că românilor le va plăcea emisiunea pentru că vine cu subiecte cerute de telespectatori. De asemenea, se vor discuta lucruri de interes legat de longevitate și sănătate.

„Sunt subiecte care au legătură cu viața noastră și cu starea noastră de bine. Așa că nu pierdeți. În primul episod o să vă arăt un antrenament foarte util, la orice vârstă, dar în special dacă ai trecut de 40-50 încolo”, a mai spus Carmen Brumă pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Gazda este medicul specialist în chirurgie generală, Mihail Pautov. Doctorul are foarte mulți fani pentru că este genul de cadru medical care explică pe înțelesul oamenilor și care de fiecare dată are sfaturi excepționale.

ADVERTISEMENT