Life

Andreea Marin revine la TV, la doi ani de când a rămas fără emisiune. Unde va putea fi văzută „Zâna”: „La una dintre marile televiziuni”

Vești mari pentru fanii Andreei Marin. Vedeta revine la televizor, la doi ani de când emisiunea sa, Nu există nu se poate, s-a încheiat.
02.08.2023 | 13:59
Andreea Marin revine la TV la doi ani de cand a ramas fara emisiune Unde va putea fi vazuta Zana La una dintre marile televiziuni
Andreea Marin revine la televizor. Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a făcut un anunț îmbucurător pentru fanii săi. La doi ani de când emisiunea ei, „Nu există nu se poate”, difuzată pe TVR2 a ajuns la final, vedeta a anunțat că va apărea, din nou, la televizor.

Andreea Marin revine pe sticlă

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România încă de când prezenta emisiunea Surprize, surprize. Dar „Zâna”, așa cum i-a rămas numele de atunci, s-a retras de pe sticlă în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Acum doi ani a luat sfârșit emisiunea Nu există nu se poate, pe care o modera la TVR2. Vedeta a preferat să se axeze pe alte pasiuni. Și-a deschis propriul business, în dezvoltarea căruia se implică, a scris două cărți, ultima fiind lansată la începutul lui 2022 și se ocupa de educația fiicei sale, Violeta.

Totuși, fanilor le este este dor să o vadă la televizor, iar pentru ei, Andreea Marin a dat o veste mare. Ea urmează să apară într-un proiect al unei televiziuni mari de la noi, însă nu va avea încă propriul show.

ADVERTISEMENT

„Nu o emisiune permanentă, sincer nu e momentul pentru asta, fiind foarte prinsă cu propriul business. Dar ne vedem în deschiderea unei emisiuni noi, la una dintre marile televiziuni. Detalii la momentul potrivit”, a dezvăluit Andreea Marin pentru playtech.ro. 

A fost la Imperiul Leilor

Anul trecut, vedeta a apărut în emisiunea Imperiul Leilor, difuzată pe Pro TV. Andreea Marin a susținut-o pe creatoarea bijuteriilor sale preferate, cu pandantiv inteligent, unde poți stoca imagini, documente ori clipuri video.

ADVERTISEMENT

„Închipuiți-vă o bijuterie în care puteți încărca emoții pe suport video, foto, documente, puteți încărca de pildă chiar Biblia într-un pandantiv. Iar datorită aplicației descărcată în telefon, când îl apropii de pandantiv, automat îi apare pe ecran persoanei dragi emoția încărcată.

Care poate fi o surpriză pentru o viață. Eu am realizat un video de suflet pentru fiica mea și, oriunde s-ar afla ea pe viitor, va simți că mama îi este aproape”, a declarat Andreea Marin pentru tvmania.ro, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Tot atunci, vedeta a vorbit și despre posibilitatea de a redeveni o prezență permanentă la televizor. „Oricând e posibil acest lucru, cu condiția ca acel format să fie unul de calitate, știți bine că nu sunt genul de om care să aibă nevoie să accepte orice gen de colaborare”, a explicat Andreea Marin.

ADVERTISEMENT