Life

Vrei să ai un abdomen cu pătrățele precum Carmen Brumă? Trei reguli de aur pe care le respectă iubita lui Mircea Badea

Îți dorești un abdomen cu pătrățele la fel ca frumoasa Carmen Brumă? Trei principii după care se ghidează partenera lui Mircea Badea.
19.08.2023 | 18:20
Vrei sa ai un abdomen cu patratele precum Carmen Bruma Trei reguli de aur pe care le respecta iubita lui Mircea Badea
Îți dorești un abdomen cu pătrățele la fel ca frumoasa Carmen Brumă? Trei principii după care se ghidează partenera lui Mircea Badea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vrei să ai un abdomen cu pătrățele precum Carmen Brumă? Trei reguli de aur pe care le respectă iubita lui Mircea Badea. Antrenoarea de fitness este atentă la felul în care arată chiar și atunci când merge în vacanță.

Îți dorești un abdomen cu pătrățele la fel ca frumoasa Carmen Brumă? Trei principii după care se ghidează partenera lui Mircea Badea

Îți dorești un abdomen cu pătrățele la fel ca frumoasa Carmen Brumă? Trei principii după care se ghidează partenera lui Mircea Badea. Vedeta ține cont de alimentație, dar și de o rutină foarte bine stabilită.

ADVERTISEMENT

Pune accent pe somn și este ferm convinsă că este cel mai bun medicament anti-aging. Nu există rutină mai eficientă decât odihna corespunzătoare pe timp de noapte. În plus, e un aspect important în procesul de slăbire.

Regula principală după care se ghidează șatena, după 2 săptămâni la all inclusive, este aceea de a nu lăsa deoparte antrenamentele. Influencerița merge zilnic la sală și face mișcare cu ajutorul programelor sale scurte și intense.

ADVERTISEMENT

Acestea pot fi realizate oriunde, în camera de hotel sau chiar pe terasă. A doua regulă de care a ținut cont Carmen Brumă în sejururile din Turcia și Grecia este legată de alimentație. A mâncat aproape zilnic desert la prânz, la finalul unei mese cu fibre și proteine.

Pentru că nu a renunțat la dulce, seara nu mai consuma nimic. „Mănâncă desertul la sfârşitul mesei, nu între mese”, le spunea iubita lui Mircea Badea în urmă cu ceva vreme celor care o urmăresc pe Instagram.

ADVERTISEMENT

A treia regulă ținută de vedetă este hidratarea. A băut constant apă și nu a pus niciodată în pahar alcool pe care îl consumă de 2 ori pe an. E bine ca pentru fiecare pahar de alcool să se bea 300 de mililitri de apă plată.

Carmen Brumă, atentă la siluetă în vacanțe

Carmen Brumă este atentă la siluetă și când merge în vacanțe, precizând că sejururile sunt de obicei scurte. Își dorește mereu să fie trasă prin inel și apelează la toate mijloacele necesare, pe lângă sport și alimentație.

ADVERTISEMENT

„În concedii mănânc tot ce-mi doresc, cu aceleași limite despre care îți spuneam anterior, și nu vin de obicei cu kilograme în plus. Asta și pentru că sunt foarte scurte concediile noastre”, a spus iubita lui Mircea Badea pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT