Life

Carmen de la Sălciua, detaliu straniu la nunta cu Marian Corcheș. Legătura dintre rochia de mireasă și fosta soție a afaceristului

Detaliul de la nunta lui Carmen de la Sălciua care amintește de fosta soție a lui Marian Corcheș. Are legătură cu rochia de mireasă.
14.10.2022 | 07:42
Carmen de la Salciua detaliu straniu la nunta cu Marian Corches Legatura dintre rochia de mireasa si fosta sotie a afaceristului
Detaliu straniu la nunta lui Carmen de la Sălciua. Ce legătură are rochia de mireasă cu fosta soție. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Dezvăluire stranie de la nunta lui Carmen de la Sălciua cu Marian Corcheș. Rochia sa de mireasă a fost cumpărată din același loc de unde a luat-o și fosta soție a afaceristului!

Detaliu straniu la nunta lui Carmen de la Sălciua. Ce legătură are rochia de mireasă cu fosta soție

Bianca Avram a vorbit despre căsătoria fostului soț cu cântăreața, iar acum s-a aflat și că ambele au avut rochiile de mireasă de la același atelier.

ADVERTISEMENT

De altfel, ambele au ales rochii tip sirenă, mulate pe corp și cu multe cristale strălucitoare.

Fosta soție a lui Marian Corcheș a dezvăluit că nu crede deloc în căsnicia fostului soț și este de părere că după o căsnicie eșuată ar fi avut nevoie de mai mult timp înainte de a face iarăși acest pas.

Bianca Avram a spus că tocmai de aceea ea nu s-a recăsătorit, dar știindu-l bine pe fostul soț, acesta este un bărbat mereu grăbit, care mai întâi decide și apoi suferă după hotărârile proaste făcute.

ADVERTISEMENT

”Îi doresc sa fie fericit! Pentru mine căsătoria nu a fost o joacă, de asta poate nici nu am simțit sa ma recăsătoresc.

Pe cum îl cunosc ma așteptam, așa a facut întodeauna, el se grăbește și după plătește pentru deciziile greșite! Vom trăi și vom vedea”, a declarat Bianca Avram, conform Spynews.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Marian Corcheș, critici pentru nunta lui Carmen de la Sălciua cu Marian Corcheș

Bianca Avram a spus că graba acestei nunți s-a văzut inclusiv în rochia de mireasă a lui Carmen de la Sălciua, care nu ar fi fost deloc ajustată și arăta de parcă „și-a pus o rochie de oraș”.

„Nu l-am văzut încântat, l-am văzut drept, lângă ea, neatingând mireasa. Mireasa a fost frumoasă, o rochie frumoasă, dar nu ajustată.

ADVERTISEMENT

Se vede, vrei să zic că a venit de la țară și și-a pus pe ea o rochie de la oraș?

Mi se pare o nuntă grăbită. Un costum luat, pus, un mire care stă lângă mireasă ca o soră şi un frate. A luat rochia din magazin, şi un costum, le-au pus pe ei şi gata.”, a spus Bianca Avram la Antena Stars.

ADVERTISEMENT