Life

Carmen de la Sălciua, încasări record în pandemie. Cu câți bani s-a întors în portofel din Italia

13.10.2020 | 19:09
Carmen de la Salciua incasari record in pandemie Cu cati bani sa intors in portofel din Italia
Carmen de la Sălciua a reușit să pună mâna pe o sumă impresionantă în urma concertelor ei
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua se bucură de o foarte mare popularitate, în rândul fanilor. Artista a dat de curând o lovitură la nivel financiar și a încasat o sumă record de bani.

Bruneta are un foarte mare succes, chiar și în perioada de pandemie, pentru că s-a întors acasă cu o mică avere, din Italia.

ADVERTISEMENT

Vedeta a avut o serie de concerte pe care le-a susținut și a avut un onorariu considerabil, ce s-a ridicat la ordinul zecilor de mii de euro.

Carmen de la Sălciua a încasat sume record de bani pentru câteva concerte. Artista a dat lovitura în Italia

Carmen de la Sălciua a lansat recent și un clip cu artistul Jador, care a strâns până în momentul de față nu mai puțin de 3,3 milioane de vizualizări, pe YouTube. Piesa lor se numește “Nu am somn de 4 zile” și a fost lansată la finele săptămânii trecute.

ADVERTISEMENT

Pe lângă succesul foarte mare pe care l-a avut cu cea mai nouă piesă, solista a reușit să aibă încasări foarte mari. După ce a susținut trei concerte în afara României, tocmai în Italia, artista a beneficiat de un onorariu de 3.000 de euro. Este vorba de suma pentru fiecare reprezentație artistică.

Carmen de la Sălciua are o perioadă foarte bună în plan financiar, pe lângă colaborarea cu Jador. Totodată, un calcul foarte simplu arată că aceasta a revenit în țară cu nu mai puțin de 18.000 de euro. Concertele pe care le-a susținut au fost în fața românilor stabiliți în respectiva țară.

ADVERTISEMENT

“Tariful ei pentru cântările din Italia a fost de 3.000 de euro pe seară sumă la care, normal, așa cum e și firesc, s-au adaugat cheltuielile cu cazarea, mâncarea și transportul.

Carmen de la Sălciua, încasări record în pandemie. Cu câți bani s-a întors în portofel din Italia
Carmen de la Sălciua a câștigat 18.000 de euro pentru concertele susținute în Italia

Pe lângă cei 3.000 de euro, Carmen a încasat, în fiecare seară, cel puțin tot atât și din dedicații, românii din Italia fiind încântați că au avut-o alături de ei, mai ales că, în ultima perioadă, evenimentele au fost mult, mult mai rare. Au curs dedicațiile, în fiecare noapte, iar Carmen a făcut un show de zile mari.”, au dezvăluit apropiații artistei, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

“Cred că este cel mai frumos sentiment din lume să te simți atât de iubit de oameni și va mulțumim din suflet, atât eu cât și Jador, pentru că ați adus colaborarea noastră, într-un timp atât de scurt, pe locul 1 în Trending pe YouTube România și pe locul 21 în lume.”, a povestit Carmen de la Sălciua, despre piesa cu Jador.

ADVERTISEMENT