Life

Carmen de la Sălciua, mesaj emoționant pentru medicii aflați în prima linie: ”Jos pălăria”

16.05.2020 | 08:38
Carmen de la Salciua mesaj emotionant pentru medicii aflati in prima linie Jos palaria
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a demonstrat că are suflet mare și apreciază munca cadrelor medicale care luptă în prima linie în pandemia de coronavirus. Renumita manelistă a postat un mesaj emoționant pentru aceștia pe rețelele de socializare mărturisind că perioada aceasta s-a conformat măsurilor impuse de autorități.

Manelista respectă medicii care și-au riscat viața în plină pandemie

Nu de puține ori cadrele medicale care luptă în prima linie în această pandemie de coronavirus au fost aclamate pentru eforturile depuse pentru a menține populația în siguranță, Carmen de la Sălciua fiind una dintre vedetele care au ținut să le transmită gânduri bune și respect.

ADVERTISEMENT

Renumita manelistă a transmis un mesaj emoționant pe una dintre paginile sale de socializare, apreciind eforturile depuse de medici pentru a menține oamenii în siguranță punându-și în pericol propria lor viață.

„Jos pălăria pentru toate cadrele medicale care au luptat cu propria viață pentru siguranță noastră”, a scris Carmen de la Sălciua într-un InstaStory.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua, oprită de polițiști pentru… un autograf

Carmen de la Sălciua a mai povestit în mediul online că perioada aceasta a avut parte și de „incidente”. Fosta soție a lui Culiță Sterp a mărturisit că a fost oprită de oamenii legii în trafic, însă nu pentru a le arăta declarația pe proprie răspundere, ci pentru un autograf.

Îndrăgita artistă s-a conformat regulilor, le-a arătat polițiștilor declarația în cauză și abia apoi s-a lăsat fotografiată alături de aceștia. Vedeta a povestit această peripeție tot într-un InstaStory declarând că a vrut să fie corectă până la capăt.

ADVERTISEMENT

„Da! A fost tare amuzant. Însă i-am arătat și declarația… ca să fiu corectă până la capăt”, a mărturisit Carmen de la Sălciua.

În ultimele două luni cântăreața s-a bucurat de timpul petrecut acasă, alături de familie, postând pe rețelele de socializare numeroase imagini cu activitățile pe care le-a făcut în izolare, de la gătit până la citit.

ADVERTISEMENT

Fanii sunt foarte încântați de fotografiile postate de artistă și așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce a mai făcut aceasta. Recent, vedeta a mărturisit că lucrează la un nou proiect, însă nu a dat prea multe detalii.

„Lucrez la cel mai frumos «proiect» al vieții mele… și abia aștept să vă arăt rezultatul final… ???”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram în dreptul unei imagini în care apare alături de un tablou.

 

 

 

ADVERTISEMENT