Life

Carmen de la Sălciua, mesaj emoționant pentru o persoană din viața ei: „Îți mulțumesc”

16.12.2020 | 22:03
Carmen de la Salciua mesaj emotionant pentru o persoana din viata ei Iti multumesc
ADVERTISEMENT

Camen de la Sălciua a postat un mesaj emoționant pentru o persoană din viața ei, bărbatul care a ajutat-o cel mai mult în ultimii ani, cel pe care publicul larg nu îl cunoaște foarte bine, dar care e ”de vină” pentru succesul brunetei.

Este vorba despre Eugen Băltărețu, omul care i-a fost aproape la bine și la greu, nu despre Culiță Sterp așa cum ar fi crezut mulți.

ADVERTISEMENT

PR-ul lui Carmen este și unul din cei mai buni prieteni ai vedetei, iar cu ocazia împlinirii vârstei de 28 de ani, cântăreața a ținut să îi adreseze un mesaj emoționant, mulțumindu-i pentru tot ce a făcut pentru ea.

Carmen de la Sălciua, mesaj emoționant pentru îngerul ei păzitor, Eugen Băltărețu

„Pare prea formal sa îți spun încă o data ca ești un PR extraordinar deși chiar ești și plus de asta un om și un prieten devotat!  Îți mulțumesc pentru toată susținerea ta in toată aceasta lume nebună!

ADVERTISEMENT

Pentru toate cadourile frumoase și create special pentru mine ! Mă bucur că am in jurul meu oameni care au simtul detaliilor și gândesc atât de profund ! La mulți ani din suflet, om minunat ! ?”, este mesajul postat de Carmen de la Sălciua pe Facebook în dreptul unei fotografii cu bărbatul special din viața ei.

carmen de la sălciua
Carmen de la Săllciua, alături de bărbatul din spatele ei, Eugen Băltărețu

Unii internauți spun că le stă bine împreună

Chiar dacă între cei doi există o prietenie frumoasă și o relație strict profesională, au existat câțiva internauți care i-au și cuplat!

ADVERTISEMENT

Printre cei care au comentat la urarea emoționantă făcută de artistă s-a numărat și o domnișoară care i-a spus lui Carmen să țină bine de Eugen că nu se știe când ar putea răsări iubirea între cei doi.

„Și e și chipeș, ai grijă de el draga mea poate cine știe”, a scris cineva la postarea lui Carmen de la Sălciua. „Sunteți superbi, sănătate și spor în toate Doamne ajută”, a scris o altă persoană pe aceeași rețea de socializare.

ADVERTISEMENT