Life

Carmen de la Sălciua, Moș Crăciun pentru viitoarele mirese. Ce cadou oferă vedeta unei fane

Carmen de la Sălciua, concurs cu un premiu inedit în mediul online. După ce a îmbrăcat rochia de mireasă anul acesta, vrea să o ofere mai departe bucuria.
21.12.2022 | 15:14
Carmen de la Salciua Mos Craciun pentru viitoarele mirese Ce cadou ofera vedeta unei fane
Carmen de la Sălciua oferă cadou o rochie de mireasă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua știe cel mai bine cât de importantă este rochia de mireasă, mai ales că, la rândul ei, a îmbrăcat-o recent pentru a doua oară. În prag de sărbători, a ales să organizeze un concurs inedit și să-i ofere unei urmăritoare ținuta perfectă pentru ziua cea mare.

Carmen de la Sălciua, cadou inedit în mediul online. Artista oferă o rochie de mireasă de prințesă

Carmen de Sălciua a îmbrăcat rochia de mireasă nu o dată, ci de două ori. Prima oară, atunci când s-a căsătorit cu Culiță Sterp, mariaj care s-a încheiat, iar acum câteva săptămâni s-a măritat în mare secret cu Marian Corcheș. 

ADVERTISEMENT

Prin urmare, îndrăgita cântăreață știe cât de important este pentru o femeie să arate bine și să se simtă cu adevărat specială în ziua cea mare.

La nunta sa cu Marian Corcheș, a optat pentru o rochie tip sirenă, fără bretele, care i-a pus decolteul în evidență. În partea superioară, creația a fost încrustată cu pietre prețioase, iar cea de jos a fost simplă, dar cu o trenă lungă în spate.

ADVERTISEMENT

Acum, Carmen de la Sălciua a ales să dea mai departe din bucuria pe care ea a trăit-o în acea zi. La final de an, a vrut să-și bucure fanii nu doar cu piesele de dragoste pe care le-a lansat, dar și cu un cadou inedit.

Vedeta a organizat în mediul online un concurs în care premiul constă într-o rochie de mireasă de prințesă. Astfel, ca un ajutor al lui Moș Crăciun, pe 26 decembrie Carmen de la Sălciua va anunța numele norocoasei câștigătoare.

ADVERTISEMENT

„Ho! Ho! Ho !

 Te măriți la anu’? Nu ți-ai găsit rochia pe care sa o simți the one?

Câștigătoarea va fi anunțată in a doua zi de Crăciun (26 Decembrie)!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram, alături de regulile concursului.