ADVERTISEMENT
Life

Carmen de la Sălciua, scandal cu Sonia Ferrari, transsexualul de la Chefi la cuțite. S-a lăsat cu amenințări

Autor: Alexa Serdan | 31.12.2020 | 19:10
Carmen de la Sălciua, scandal cu Sonia Ferrari, transsexualul de la Chefi la cuțite. S-a lăsat cu amenințări
Carmen de la Sălciua, scandal cu Sonia Ferrari, transsexualul de la Chefi la cuțite. S-a lăsat cu amenințări. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Carmen de la Sălciua și Sonia Ferrari continuă scandalul care a pornit zilele trecute după ce cântăreața a făcut un comentariu homofob în mediul online. Fosta soție a lui Culiță Sterp este de părere că homosexualitatea se poate „rezolva” prin intermediul duhovnicului. 

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că a fost amenințată după ce și-a spus punctul de vedere atunci când a fost întrebată de un fan ceva în legătură cu homosexualitatea. Artista susține că această „problemă” are o rezolvare în credință.

Mai mult decât atât, Carmen de la Sălciua crede că totul se poate îndrepta cu ajutorul lui Dumnezeu, în timp ce Sonia Ferrari, nepoata lui Nicolae Guță, este de cu totul altă părere. Blondina susține că nimeni nu-și dorește să fie gay, însă așa te naști.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua, noi acuzații la adresa Soniei Ferrari

„Eu nu o știu (pe Sonia Ferrari, n.r), pentru că nu urmăresc așa ceva. Nu vreau să intru în scandal cu doamna asta sau domnul ăsta. Eu doar mi-am spus punctul de vedere atunci când am fost întrebată.

Doar pentru că vorbesc frumos de Dumnezeu, asta înseamnă să ai ifose? A început normalul să devină anormal? Foarte mulți din comunitatea asta mi-au scris, am primit și amenințări. Pentru mine nu contează, eu nu bag în seamă. 

ADVERTISEMENT

Am fost născută dintr-o femeie și un bărbat. Și chiar dacă te naști cu o problemă, problema asta trebuie rezolvată prin credința ta.

Te duci la un preot, la un duhovnic și îi spui care e păcatul tău, orientarea ta, el o să-ți dea sfaturi, canoane, ca tu să-ți îndrepți viața”, a spus Carmen de la Sălciua într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Replica Soniei Ferrari nu a întârziat să apară, fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” fiind de părere că bruneta nu înțelege ce înseamnă cu adevărat să fii gay sau transsexual. De altfel, blondina a sfătuit-o pe cântăreață să se uite în trecutul său, vorbind despre faptul că l-a înșelat pe fostul soț, Culiță Sterp.

„Ea spune că trebuie să mergem la duhovnic. Dar ea, dacă l-a înșelat pe Culiță Sterp cu cel mai bun prieten, așa cum chiar Culiță a povestit, nu s-a gândit că trebuie să meargă la duhovnic? Și pentru informația ei generală chestiile astea nu se rezolvă cu duhovnic.

ADVERTISEMENT

Dacă era așa simplu n-ar mai fi fost nimeni gay sau transsexual pe acest pământ. Am merge toți la duhovnic. Ideea este că ea chiar nu înțelege că asta este o problemă, nu știu cum să-i zic, poate medicală…

Ea se axează foarte mult pe chestia cu credința, dar în momentul în care ea a prea… Dacă vorbim în termenii ei cu cel mai bun prieten al soțului ei, ea nu s-a gândit la chestiile astea? Consider că tot ceea ce spune este absolut foarte aiurea și cred că ea se minte singură și încearcă doar să-și ascundă ipocrizia.

ADVERTISEMENT

”«Ăștia» sunt oameni, poți să vorbești normal? Mi se pare că aberează foarte tare această ciobăniță care se vede cineva… această sfântă a pământului”, a fost replica Soniei Ferrari la adresa artistei, potrivit wowbiz.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!