Life

Carmen de la Sălciua și Jador au dat lovitura! Imaginile văzute de milioane de români

13.10.2020 | 11:56
Carmen de la Salciua si Jador au dat lovitura Imaginile vazute de milioane de romani
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și Jador au dat lovitura cu melodia lansată împreună, în colaborare cu rapperul Blvck Matias. Cei doi au strâns în doare trei zile peste 3 milioane de vizualizări și sunt pe primul loc pe Youtube.

Carmen de la Sălciua și Jador, regii Youtube-ului

La un moment dat, în ziua lansării, piesa celor doi cântăreți a ajuns pe locul 22 în lume, o performanță notabilă!

ADVERTISEMENT

Melodia intitulată „Nu am somn de 4 zile” a ajuns repede la inimile publicului și nu e de mirare având în vedere numărul mari de admiratori pe care îi au cei doi.

Carmen este entuziasmată datorită acestui nou proiect muzical și a ținut să le mulțumească oamenilor care au avut încredere în această colaborare, dar și lui Jador, alături de care s-a simțit foarte bine la filmări, căci cei doi s-au înțeles din prima.

ADVERTISEMENT

„Ne-ați urcat pe un piedestal”

„Cred că este cel mai frumos sentiment din lume să te simți atât de iubit de oameni și vă mulțumim din suflet, atât eu cât și Jador, pentru că ați adus colaborarea noastră, într-un timp atât de scurt, pe locul 1 în Trending pe YouTube România și pe locul 25 în lume.

Este o realizare mare, nu am cuvinte, și este o mulțumire sufletească faptul că am ajuns la sufletele voastre… și că ne-ați urcat pe un piedestal, iar locul asta vi-l dorim din suflet vouă celor care ne iubiți și ne ascultați muzica.

ADVERTISEMENT

Vă iubim și vă mulțumim încă odată pentru tot ceea ce faceți pentru noi, fără voi nu am fi ajuns aici! Avem cei mai minunați fani! Pe această cale țîn să-i mulțumesc din suflet producătorului meu Florin Nek, omul care a crezut în mine și căruia îi datorez totul. Mulțumesc Nek!”, ne-a declarat Carmen de la Sălciua.

Nu este cea mai mare performanță a cântăreței. Una din piesele lansate acum doi ani, „Dansez prin ploi”, a atins 70 de milioane de vizualizări, iar artista speră să doboare acel record, lucru pe care cu siguranță îl va reuși.

ADVERTISEMENT