Life

Carmen de la Sălciua și Jador, locul 1 în topurile muzicale. Piesa lor are peste 2 milioane de vizualizări

11.10.2020 | 17:52
Carmen de la Salciua si Jador locul 1 in topurile muzicale Piesa lor are peste 2 milioane de vizualizari
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și Jador și-au adunat forțele și au colaborat la piesa „Nu am somn de 4 zile” care a fost lansată în urmă cu două zile. Melodia celor doi artiști a urcat rapid în topurile muzicale, în momentul de față având peste 2 milioane de vizualizări pe canalul de Youtube.

Frumoasa cântăreață de muzică de petrecere și fostul concurent de la „Puterea Dragostei” se bucură de un succes nebun, piesa lor fiind considerată de fani hitul acestui sezon. „Nu am somn de 4 zile” se clasează pe primul loc în trending, în timp ce în lume este pe poziția 25.

ADVERTISEMENT

Piesa a urcat pe prima poziție încă din prima zi de lansare, semn că românii iubesc muzica pe care o fac cei doi artiști. Așa se face că în numai 24 de ore, melodia cântată de brunetă și de Jador, pe numele din buletin Remus Ionuț Dumitrache, a acumulat peste 1 milion de vizualizări.

Carmen de la Sălciua și Jador au dat lovitura. Melodia lor este pe primul loc

Piesa este produsă de Alex Velea, iubitul Antoniei, și a fost lansată pe canalul de Youtube al manelistului Florin Nek. Potrivit heynews.ro, melodia a trecut hotarele României și este ascultată în multe țări. Mai exact, melodia este în Austria pe locul 3, în Italia pe 14, în timp ce în Germania este clasată pe 16.

ADVERTISEMENT

„Cred  este cel mai frumos sentiment din lume să te simți atât de iubit de oameni și  mulțumim din sufletatât eu cât și Jador, pentru  ați adus colaborarea noastrăîntr-un timp atât de scurt, pe locul 1 în Trending pe YouTube România și pe locul 25 în lume.

Este o realizare mare, nu am cuvinte, și este o mulțumire sufletească că am ajuns la sufletele voastre… și  ne-ați urcat pe un piedestal, iar locul asta vi-l dorim din suflet vouă celor care ne iubiți și ne ascultați muzica. 

ADVERTISEMENT

iubim șimulțumim încă o dată pentru tot ceea ce faceți pentru noi, fără voi nu am fi ajuns aici! Avem cei mai minunați fani!

Pe această cale țin să-i mulțumesc din suflet producătorului meu Florin Nek, omul care a crezut în mine și căruia îi datorez totul. Mulțumesc Nek!”, a declarat Carmen de la Sălciua, conform sursei menționate mai sus.

ADVERTISEMENT

Jador a devenit cunoscut după participarea în show-ul matrimonial de la Kanal D, după ieșirea din casă cochetând cu muzica. Tânărul a prins la public având colaborări cu artiști extrem de cunoscuți de la noi, printre care se numără Lino Golden, Alex Velea sau Costi Ioniță.

ADVERTISEMENT