Life

Carmen de la Sălciua, situație neplăcută în luna de miere. Ce s-a întâmplat cu cântăreața

Carmen de la Sălciua, clipe de coșmar în luna de miere. Ce a pățit artista de muzică de petrecere, în ultimele ore, în Punta Cana.
16.10.2022 | 17:22
Carmen de la Salciua situatie neplacuta in luna de miere Ce sa intamplat cu cantareata
Carmen de la Sălciua, clipe de coșmar în luna de miere. Ce a pățit artista de muzică de petrecere. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a avut parte de o situație neplăcută în luna de miere, în care a plecat în urmă cu câteva zile, după ce s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Marian Corcheș. Ce s-a întâmplat cu cântăreața în concediu.

Carmen de la Sălciua, clipe de coșmar în luna de miere. Ce a pățit artista de muzică de petrecere

Carmen de la Sălciua a fost nevoită să schimbe destinația turistică în care a ajuns. Vedeta s-a mutat din resortul de lux unde s-a cazat cu partenerul de viață din cauza unui tsunami. Din fericire, artista nu a pățit nimic.

ADVERTISEMENT

A plecat din Iberostar și acum se bucură de piesajul superb din Lopesan, precizând că a primit o cameră cu vedere la plajă. Hotelul în care se află acum o impresionează pe frumoasa șatenă, care se bucură de vremea frumoasă și de timpul liber.

„Au fost ceva probleme în zonă cu un tsunami și mulți turiști au fost mutați, bineînțeles cei care nu au acceptat anumite camere. Noi am vrut o cameră cu vedere integrală spre mare.

ADVERTISEMENT

Îmi place mai mult la Lopesan. Oricum, resorturile sunt foarte frumoase în Punta Cana!”, a povestit cântăreața de muzică de petrecere pe Instagram.

Carmen de la Sălciua, nuntă secretă. Care a fost motivul artistei

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au avut parte de o nuntă discretă pe care au ținut-o secretă până în ziua cea mare. Artista a explicat care a fost motivul pentru care nu a dorit să ofere detalii despre eveniment.

ADVERTISEMENT

A ales să pășească la altar alături de iubitul său și de nași pentru că nu a vrut ca nunta să fie în lumina reflectoarelor. Ceremonia a avut loc pe 11 octombrie 2022.

Mai mult decât atât, vedeta a subliniat că adoră intimitatea pe care o are în ultima perioadă. Așadar, nu dorește să ofere prea multe detalii despre viața amoroasă.

ADVERTISEMENT

„Nu blițurile mă fac fericită. Ele nu mă țin noaptea în brațe, ci Omul Meu”, a completat Carmen de la Sălciua, pe social media.

ADVERTISEMENT