Life

Carmen Grebenișan și iubitul ei, ipostaze incendiare pe internet. Roșcata, fotografie în lenjerie intimă

14.11.2020 | 00:01
Carmen Grebenisan si iubitul ei ipostaze incendiare pe internet Roscata fotografie in lenjerie intima
ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan și-a surprins următorii de pe rețelele de socializare cu cea mai recentă postare alături de iubitul ei, Alex Militaru. Cei doi s-au fotografiat direct din așternuturi, iar ipostaza a făcut furori în rândul internauților.

Carmen Grebenișan este în al nouălea cer alături de logodnicul său, Alex Militaru, dovadă fiind fotografiile și videoclipurile postate pe rețelele de socializare, alături de declarațiile emoționante de dragoste.

ADVERTISEMENT

Recent, aceasta a făcut furori în mediul online cu postările cu partenerul ei. Alex Militaru a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani, iar Carmen i-a făcut o urare specială acestuia.

Carmen Grebenișan și iubitul ei, ipostaze incendiare pe internet. Roșcata, fotografie în lenjerie intimă

Carmen Grebenișan este mai fericită ca niciodată alături de iubitul ei, Alex Militaru. Influencerița postează adesea fotografii inedite cu acesta, dovadă că este îndrăgostită până peste cap de el. Deși, la început, mulți au considerat că cei doi tineri nu au nicio șansă să aibă o relație de lungă durată, aceștia le-au dovedit tutoror că s-au înșelat și că se iubesc cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Frumoasa roșcată s-a logodit recent cu tânărul, iar acum este nerăbdătoare ca locuința lor să fie gata pentru a se muta alături de logodnicul ei. Carmen Grebenișan se poate considera împlinită pe toate planurile, de vreme ce are alături un iubit care o susține în orice face și o carieră în continuă ascensiune.

Cu ocazia zilei de naștere a lui Alex, care a împlinit 25 de ani. influencerița a postat o serie de fotografii de cuplu la Instastory, însă, o imagine anume le-a atras atenția internauților. Fosta concurentă a emisiunii ”Asia Express” a postat o fotografie relativ indecentă, din intimitatea celor doi, din așternuturi. În timp ce ea era în lenjerie intimă, el era la bustul gol.

ADVERTISEMENT
Grebenisan
Carmen Grebenișan și iubitul ei, ipostaze incendiare pe internet. Roșcata, fotografie în lenjerie intimă. Sursa foto: Instagram

Recent, cei doi au fost diagnosticați cu coronavirus și au petrecut două săptămâni în izolare, iar acum, după ce s-au vindecat, sunt pregătiți să își facă noi amintiri și să se implice în continuare în noi proiecte profesionale.