Life

Carmen Harra, afectată de inundațiile din Florida: ”Uraganul a distrus lucruri în casă”

Carmen Harra, mâhnită după furtunile din sudul Floridei. Ce a dezvăluit clarvăzătoarea despre locuința sa și alte bunuri.
03.05.2023 | 13:09
Carmen Harra afectata de inundatiile din Florida Uraganul a distrus lucruri in casa
Carmen Harra, mâhnită după furtunile din sudul Floridei. Ce a dezvăluit clarvăzătoarea despre locuința sa. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Vedeta este una dintre persoanele din Statele Unite ale Americii afectată de inundațiile din Florida care au avut loc în luna aprilie. Uraganul a distrus lucruri din casa fostei cântărețe, cât și altele din afara proprietății.

Carmen Harra, mâhnită după furtunile din sudul Floridei. Ce a dezvăluit clarvăzătoarea despre locuința sa

Carmen Harra este foarte mâhnită după furtunile care au avut loc în sudul Floridei. Clarvăzătoarea a dezvăluit că în locuința sa a intrat foarte multă apă, în timp ce mașinile au fost acoperite. Vedeta a rămas cu foarte multe pagube.

ADVERTISEMENT

Timp de 3 zile a fost blocată în casă și a reușit să iasă cu ajutorul unor români care locuiesc în zona sa. Artista a pus la punct o parte din lucruri, însă trebuie să investească o sumă uriașă pentru a repara toate stricăciunile.

„Mi-a inundat oceanul toată aria și a fost un fel de uragan. Nu ne-a anunțat nimeni, așa că au fost mii de oameni afectați de situația asta, în care era apa până la brâu, mi-a acoperit mașinile.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că nu se mai poate face nimic cu ele, uraganul a distrus lucruri în casă și în jurul casei, dar cu ajutorul unor români minunați de aici, am reușit să refac casa, lucrurile arată din nou normal, dar am trecut printr-un moment foarte critic.

Trei zile nu am reușit să ies din casă, nu putea nimeni să vină în aria asta, pentru că nu se putea ajunge. N-aveai cum să ajungi cu mașina, și, mă rog, a fost un moment de spaimă.

ADVERTISEMENT

Însă viața te încearcă, am trecut peste acest moment și îi mulțumesc Lui Dumnezeu, dar de 1000 de ani nu s-a înregistrat în zona Floridei”, a dezvăluit Carmen Harra pentru Antena Stars.

Carmen Harra, necazuri și probleme

Carmen Harra nu trece pentru prima oară prin necazuri și probleme. În urmă cu aproximativ un an clarvăzătoarea s-a trezit cu curtea din spatele casei în flăcări. Din fericire, focul a fost stins cu ajutorul pompierilor.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vedeta a avut parte și de alte situații neplăcute de când locuiește în Florida. La un moment dat locuința i-a fost spartă, după ce hoții au intrat pe geamurile pe care le-au decupat. I-au furat bijuterii în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: