Life

Carmen Harra crede că Andra şi Cătălin Măruţă pot divorţa: “Nu sunt suflete pereche, nu este relaţie karmică”

Carmen Harra este de părere că Andra şi Cătălin Măruţă ar putea ajunge la un divorț. Relația faimoasei artistei cu prezentatorul de la Pro Tv s-ar putea termina foarte prost, crede aceasta.
11.05.2022 | 22:59
Carmen Harra crede ca Andra si Catalin Maruta pot divorta Nu sunt suflete pereche nu este relatie karmica
Carmen Harra crede că Andra şi Cătălin Măruţă pot divorţa. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Carmen Harra este de părere că Andra și Cătălin Măruță s-ar putea despărți. Chiar dacă îi descrie pe cei doi drept un cuplu senzațional, faimoasa prezicătoare crede că nu sunt suflete pereche.

Carmen Harra prezice un posibil divorț între Andra şi Cătălin Măruţă

În cadrul emisiunii Exclusiv Vip de la Prima TV, Carmen Harra a vorbit despre unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, anume Andra şi Cătălin Măruţă.

ADVERTISEMENT

Deși crede că formează un cuplu pe cinste, Carmen Harra a dezvăluit în cadrul emisiunii că cei doi nu sunt suflete pereche.

Faimoasa clarvăzătoare a spus că și-a dat seama de acest lucru într-o emisiune de-a lui Cătălin Măruță, în direct. Atunci, aceasta i-ar fi spus faimosului prezentator de la Pro TV că va avea doi copii și că s-ar putea să divorțeze.

ADVERTISEMENT

Vinovată pentru propunerea unui divorț ar fi soția sa, Andra.

„Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă.

El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el”, a spus aceasta în cadrul emisiunii.

Andra şi Cătălin Măruţă nu sunt suflete pereche, spune faimoasa clarvăzătoare

După 13 ani de căsătorie, inelul de logodnă al Andrei se va pierde, acesta fiind un lucru simbolic. Relația dintre Andra şi Cătălin Măruţă poate fi una de excepție, dar în același timp se poate termina și foarte prost, a mai relatat Carmen Harra.

ADVERTISEMENT

„În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru.

Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, a dezvăluit aceasta.

ADVERTISEMENT