Sporturi

Carmen Harra dezvăluie cauza morții lui Costin Mărculescu. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu îndrăgitul actor

23.06.2020 | 13:52
Carmen Harra dezvaluie cauza mortii lui Costin Marculescu Ce sa intamplat de fapt cu indragitul actor
ADVERTISEMENT

Carmen Harra face dezvăluiri șocante despre moartea lui Costin Mărculescu, la două săptâmâni de la tragicul eveniment. Potrivit acesteia, îndrăgitul actor a abandonat lupta cu viața, din cauza unei depresii severe.

Costin Mărculescu a fost găsit mort, în cadă, în casa în care locuia cu chirie. Vecinii au alertat autoritățile, la trei zile de la deces, ajutați, cumva, de câinele actorului care nu se mai oprea din lătrat.

ADVERTISEMENT

Potrivit certificatului medico-legal, Costin Mărculescu a murit în urma unui infarct, cu trei zile înainte să fie găsit de polițiștii și pompierii care au fost nevoiți să spargă ușa pentru a intra în locuință.

Carmen Harra, declarații șocante despre desecul lui Costin Mărculescu

La două săptămâni de la moartea lui Costin Mărculescu, Carmen Harra lansează o ipoteză care nu este tocmai departe de adevăr.

ADVERTISEMENT

Celebra clarvăzătoare susține că decesul actorului a venit în urma unei depresii severe cu care se lupta de multă vreme și pentru că nu a mai știut cum să își gestioneze propria viață, a cedat.

Oamenii ajung să moară nu din cauza virusului, ci de inimă, de depresie. Tot mai mulți oameni ajung să fie găsiți morți în casă, cum s-a întâmplat cu băiatul ăsta tânăr, Costin Mărculescu.

ADVERTISEMENT

Și în America sunt mulți găsiți morți așa, oameni tineri pentru că și-au pierdut complet direcția, nu mai știu ce să facă cu viața lor. Oamenii nu mai știu pe ce drum să se ducă. O să vedeți că o să fie tot mai mulți găsiți așa”, a mărturisit Carmen Harra în interviul pentru canalul de youtube al lui Cristian Brancu.

Schimbări majore la nivel global

Carmen Harra ne avertizează că, în perioada următoare, vor avea loc schimbări majore la nivel global, schimbări ce ne vor afecta complet existența.

ADVERTISEMENT

În America, lupta dintre cele două partide, între albi și negri, este atât de crâncenă încât poate să se ajungă și la un război civil. America este țara care a fost mereu în frunte, un lider, așa că lumea s-a dus după America din multe puncte de vedere.

Alegerile s-au făcut mai demult și eu anticipam că dacă nu am făcut alegerile corecte și dacă atacăm pământul sfânt, sunt niște plăți carmice care se plătesc acum.

Revoltele se vor face simțite în lumea întreagă. Pe fenomenul ăsta general de spaimă, cine ne mai liniștește?! Se dărâmă sisteme de sute de ani.

Ceea ce pot să spun absolut, cu convingere, este că Regatul (n.red Marea Britanie) închieie o etapă: Regina Angliei este ultima regină. Papa este ultimul papă. Lucrurile se vor schimba”, a mai afirmat Carmen Harra.

ADVERTISEMENT