Life

Carmen Harra, mesaj alarmant despre coronavirus și proteste. Ce crede că urmează: ”Va cuprinde și restul lumii”

15.06.2020 | 10:59
Carmen Harra mesaj alarmant despre coronavirus si proteste Ce crede ca urmeaza Va cuprinde si restul lumii
ADVERTISEMENT

Carmen Harra a transmis un mesaj alarmant despre pandemia de coronavirus pe care se pare că a prevăzut-o încă de anul trecut. Îndrăgita clarvăzătoare este de părere că în următorii ani omenirea va trece prin vremuri grele.

Mai exact, femeia stabilită în Statele Unite ale Americii a subliniat faptul că pandemia și protestele nu se vor opri aici pentru că în următorii 13 ani „războiul psihologic” va continua până la distrugerea viitorului. Asta înseamnă că oamenii trebuie să facă schimbări majore.

ADVERTISEMENT

 „Ne așteaptă vremuri grele pentru 13 ani”, este mesajul înfiorător pe care Carmen Harra îl afișează în mediul online în ultima vreme vorbind despre o perioadă în care omenirea poate suferi catastrofe majore.

Carmen Harra, previziune sumbră pentru următorii 13 ani

„Dacă nu ne trezim în următorii 13 ani, evoluția vieții pe Pământ poate să sufere o catastrofă. Nimeni nu vorbește despre magnitudinea greșelilor din ultimele sute de ani.

ADVERTISEMENT

Umanitatea se poate distruge în viitorul apropiat. Omenirea este pe punctul de a se distruge”, a declarat recent Carmen Harra luând în calcul pandemia de coronavirus și protestele din SUA care au pornit după moartea lui George Floyd.

În plus, fosta cântăreață a mărturisit că evenimentele din ultimele 3 luni vor duce mai departe la situații de nedescris care vor aduce schimbări fundamentale în legile umanității.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, clarvăzătoarea susține că pandemia și protestele au creat o traumă majoră, în special pentru că oamenii au stat închiși în case în perioada martie – aprilie.

„Vom asista la o escaladare a stării de haos, de furie, în America, dar va cuprinde și restul lumii. Revolta asta a explodat în oameni care au stat acasă trei luni și care s-au simțit îngrozitor, abandonați, fără bani.

ADVERTISEMENT

Felul în care această revoltă escaladează va duce la o schimbare fundamentală în legile umanității, la căderea președinției și la schimbări mult mai dramatice decât oricine și le-ar fi putut imaginea.

Eu am spus că virusul ăsta ne va ține închiși în case, ne va teroriza o lună-două, va dispărea ca și cum nu a fost, însă se transformă în altceva”, a mai spus Carmen Harra, informează wowbiz.ro. 

View this post on Instagram

Contemplating the future for the next 13 years!

A post shared by ?????? ?????, ??? (@carmenharra) on

Ce se va întâmpla pe teritoriul țării noastre

„Nu se mai vorbește despre coronavirus, toată lumea vorbește acum despre protestele astea.  Războiul virusului a fost psihologic, s-a creat o traumă extraordinar de mare”, a completat previzătoarea.

Cât despre situația de pe teritoriul țării noastre Carmen Harra prevede o perioadă la fel ca-n America, așadar nu vom avea liniște în următoarele luni pentru că vor avea loc proteste.

„Vor fi schimbări peste noapte și în România. Vor fi proteste și în România, veți vedea”, a încheiat Carmen Harra, potrivit sursei menționate.

ADVERTISEMENT