Life

Carmen Harra, previziuni pentru anul viitor. Clarvăzătoarea a anunțat ce se întâmplă în Rusia

Previziunile lui Carmen Harra pentru anul 2024. Faimoasa clarvăzătoare a spus ce se va întâmpla în Rusia. Mărturisiri uimitoare.
02.11.2023 | 15:31
Carmen Harra previziuni pentru anul viitor Clarvazatoarea a anuntat ce se intampla in Rusia
Ce spune Carmen Harra despre Al Treilea Război Mondial. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Noi previziuni făcute de Carmen Harra. Renumita clarvăzătoare, care de ani buni trăiește în Statele Unite ale Americii (SUA), a prezis ce s-ar putea întâmpla cu omenirea și cu Rusia de anul viitor. Îi îndeamnă pe oameni să se roage cât mai mult.

Ce prevede Carmen Harra pentru 2024: ”Să ne rugăm!”

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute prezicătoare din țară și s-au adeverit adesea multe dintre spusele sale. Ceea ce a mărturisit de curând stârnește mare îngrijorare. Clarvăzătoarea nu exclude chiar izbucnirea unui război mondial.

ADVERTISEMENT

Un conflict la nivel global ar putea începe în 2024, deoarece anul este unul karmic, adică fapte din trecut, care au legătură cu Orientul Mijlociu, se vor întoarce împotriva răufăcătorilor. Carmen Harra îi îndeamnă pe oameni să se îndrepte către rugăciune.

”În lume sunt conflicte puternice care din nefericire ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm! Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme.

ADVERTISEMENT

2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, a declarat Carmen Harra pentru ciao.ro

Carmen Harra, convinsă că o să izbucnească Al Treilea Război Mondial ”în viitorul apropiat”

Carmen Harra a mai spus pentru sursa menționată și că războiul din Israel se va aplana la un moment dat, iar asta datorită intervenției americanilor. Totuși, chiar dacă vor interveni ei pentru apărare, vor avea de purtat un conflict dur cu cei care nu vor să încheie războiul.

ADVERTISEMENT

Psihologul mai dezvăluie și că 10 ani de acum încolo omenirea va avea de suferit și este convinsă că ne paște Al Treilea Război Mondial. ”(…) Eu susțin că pericolul unui al treilea război mondial este foarte-foarte mare în viitorul apropiat. Să sperăm că nu se va întâmpla! Nu este o incidență de 100%, dar din nefericire lumea stă pe un butoi de pulbere iar următorii ani sunt periculoși, nu numai 2024!”, a mai transmis Carmen Harra.

Ce spunea Carmen Harra despre Rusia în 1999

Carmen Harra a mai făcut astfel de previziuni alarmante în 1999. Încă de atunci avertiza că lumea va fi marcată de conflicte și a făcut referire inclusiv la ceea ce se întâmplă acum în Orientul Mijlociu. La o emisiune din New York, ”Good Day”, declara și că Rusia va avea un nou conducător. ”O să fie un nou lider în Rusia!”, spunea clarvăzătoarea.

ADVERTISEMENT

Spusele lui Carmen Harra au fost adeverite ani mai târziu. În anul 2008, Vladimir Putin a preluat puterea Rusiei până în 2012. Ulterior, în urma modificării Constituției, a devenit pentru alți șase ani președinte, iar din 2018 a fost reales lider pentru o altă perioadă de șase ani. În 2024, în Rusia se vor organiza noi alegeri prezidențiale.

ADVERTISEMENT