News

”Suntem în al treilea război mondial”. Adrian Sârbu susține că România e lipsită de apărare, iar politicienii se gândesc doar la banii de la UE

Atacul Hamas asupra Israelului și situația din Ucraina reprezintă începutul celui de-al treilea Război Mondial, susține Adrian Sârbu, proprietarul Aleph TV.
08.10.2023 | 15:27
Suntem in al treilea razboi mondial Adrian Sarbu sustine ca Romania e lipsita de aparare iar politicienii se gandesc doar la banii de la UE
Adrian Sârbu crede că a început deja al treilea Război Mondial / Sursă foto: captură Aleph TV / Mediafax
ADVERTISEMENT

Adrian Sârbu, șeful Aleph TV, susține că este momentul ca România să se trezească și să privească în jur, pentru că al treilea Război Mondial a început deja.

Atacurile Hamas, un 11 septembrie al Israelului

Atacurile cu rachete de sâmbătă, 7 octombire, reprezintă un fel de 9/11 pentru Israel, susține Adrian Sârbu, care crede că lumea nu va mai fi la fel după această zi.

ADVERTISEMENT

”Astăzi, 7 octombrie, este 9/11 al Israelului. Fără precedent. Și tot ce s-a întâmplat acolo confirmă sau concură la ce spun eu.

Luați prin surprindere, în primul rând. Israelul, atacat în inima lui, în unitățile militare. Nu își închipuia nimeni că se întâmplă așa ceva”, a declarat Adrian Sârbu la Aleph TV.

ADVERTISEMENT

Adrian Sârbu: ”Noi trăim un carnaval, de 30 de ani”

Sârbu e de părere că atacul asupra Israelului trebuie pus într-o perspectivă mai largă, a întoarcere la o lume multipolară, dar cu noi sfere de influență.

”Noi suntem în al treilea Război Mondial, nu vrem să acceptăm asta, normal. E greu să ieși din carnaval în al treilea Război Mondial.

ADVERTISEMENT

E greu să se încheie un carnaval în viața ta, și cel puțin noi, românii, trăim un carnaval de 30 și ceva de de ani”, a mai spus Adrian Sârbu, potrivit Mediafax.

Politicienii români nu înțeleg gravitatea momentului

Un carnaval trăiesc și politicienii, mai susține mogulul de presă, care e de părere că guvernul României nu conștientizează momentul, în condiția în care țara noastră stă extrem de prost din punct de vedere defensiv.

ADVERTISEMENT

”Singura lor preocupare este cum pun mâna pe 72-78 de miliarde, bani fără număr de la UE și cum îl cheltuiesc cum numai ei știu, să se gândească că România e o țară neapărată și că distanța de la Odessa la București e mică, iar de la Tel Aviv la București este, în ziua de azi în care nu mai există distanțe pe planeta asta, și mai mică”, a mai dezvăluit Adrian Sârbu.

ADVERTISEMENT