Life

Carmen Iohannis, gafă vestimentară în timpul vizitei în Kenya. A încălcat protocolul. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă

Carmen Iohannis, greșeală stilistică în cadrul turneului diplomatic din Africa. A trecut peste reguli. Ținuta purtată de Prima Doamnă.
14.11.2023 | 23:10
Carmen Iohannis gafa vestimentara in timpul vizitei in Kenya A incalcat protocolul Cum sa imbracat Prima Doamna
Carmen Iohannis, greșeală stilistică în cadrul turneului diplomatic din Africa. A trecut peste reguli. Ținuta purtată de Prima Doamnă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Soția președintelui Klaus Iohannis, gafă vestimentară în timpul vizitei în Kenya. A încălcat protocolul. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă în prima zi din seria de călătorii de stat care va fi continuată cu Tanzania, Capul Verde și Senegal.

Carmen Iohannis, greșeală stilistică în cadrul turneului diplomatic din Africa. A trecut peste reguli. Ținuta purtată de Prima Doamnă

Carmen Iohannis a făcut o greșeală stilistică în cadrul turneului diplomatic din Africa, în ciuda faptului că apelează de fiecare dată la sfaturile creatorilor de modă din țară. A trecut peste reguli. Ținuta purtată de Prima Doamnă.

ADVERTISEMENT

Profesoara de limba engleză și președintele României au fost întâmpinați în Kenya de miniștrii Eliud Owalo și Peninah Malonza. La prima vedere, în lumina aparatelor de fotografiat, soția șefului de stat a arătat foarte bine.

Îmbrăcată cu un costum din două piese de culoare lila a atras toate privirile, mai ales când au fost coborâte la nivelul picioarelor. Prima Doamnă a optat pentru o pereche de sandale decupate care îi lasă la vedere degetele.

ADVERTISEMENT

Din păcate, acest lucru nu este permis în protocolul din Africa, potrivit evz.ro. Cel mai probabil Carmen Iohannis nu a fost atentă la acest detaliu sau a mers pe mâna stiliștilor cărora le cere sfaturi întotdeauna.

Cât despre încălțămintea purtată de soția lui Klaus Iohannis, aceasta aparține brand-ul Valentino Garavani și poate fi achiziționată cu o sumă destul de mare. Potrivit informațiilor de pe site-ul oficial, are un preț de 1.145 de euro.

ADVERTISEMENT
Carmen și Klaus Iohannis în Kenya
Carmen și Klaus Iohannis în Kenya. Cum a încălcat protocolul Prima Doamnă. Sursa foto: Twitter. Colaj: Fanatik

Carmen Iohannis, din greșeală în greșeală. Ce crede Cătălin Botezatu

Carmen Iohannis o ține din greșeală în greșeală în ultima perioadă din punct de vedere vestimentar, în ciuda faptului că este ajutată de mai mulți stiliști români. Printre aceștia se numără: Andreea Tincu, Eli Lăslean și Irina Schrotter.

Renumitul designer Cătălin Botezatu consideră că nu lungimea fustei sau croiala sunt cele care o pun în această categorie pe Prima Doamnă, ci chiar creatorii la care merge. Fostul jurat de la Bravo, ai stil a comentat adesea ținutele cadrului didactic din timpul vizitelor oficiale.

ADVERTISEMENT

„Carmen Iohannis nu greșește, greșesc stiliștii. Dacă ar fi să nominalizez un lucru care nu este conform cu statutul, n-aș putea să spun că este o greșeală, ar fi faptul că nu respectă lungimea fustei sau a rochiei.

Domnia să ține tot timpul să i se vadă genunchii. Este o lungime incertă, uneori greu de controlat”, a declarat Cătălin Botezatu la un moment dat despre gafele vestimentare făcute de soția lui Klaus Iohannis, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT