Life

Carmen Ionescu, detalii despre personajul interpretat în Lia, noul serial de la Antena 1: “Poate că nu e întâmplător”

Actrița Carmen Ionescu a oferit detalii despre personajul interpretat în Lia, noul serial de la Antena 1, care va debuta în curând.
30.12.2022 | 15:25
Carmen Ionescu detalii despre personajul interpretat in Lia noul serial de la Antena 1 Poate ca nu e intamplator
Ce spune Carmen Ionescu despre personajul din serialul Lia, de la Antena 1. Sursa foto: a1.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Ionescu a vorbit despre personajul din serialul Lia. Producția va debuta la Antena 1 înainte de jumătatea lunii ianuarie.

Actrița Carmen Ionescu, dezvăluiri despre personajul din serialul Lia, de la Antena 1

Fosta actriță din serialul Adela, care a difuzat ultimul episod săptămâna trecută, va avea un rol și în cea mai nouă producție semnată de Ruxandra Ion.

ADVERTISEMENT

Carmen Ionescu a jucat în mai multe telenovele românești de-a lungul timpului. Printre acestea se numără Numai iubirea și Lacrimi de iubire, iar recent a interpretat rolul Martei Andronic în serialul Adela.

În noul serial de la Antena 1, Lia, Carmen Ionescu o va juca pe Maria, care va forma un cuplu cu Bebe Cotimanis.

ADVERTISEMENT

Personajul interpretat de Carmen Ionescu va fi total diferit de cel din Adela. Maria este o persoană bună și optimistă, dar și curajoasă și luptătoare, în același timp, cu simțul umorului.

“Este diametral opus (n.r de personajul din Adela). Asta mă și încântă și este frumusețea personajului și bucuria mea că am ocazia să joc asemenea diferență, de la cer la pământ.

ADVERTISEMENT

Aș lua de la Marta, pentru Maria, puterea, lupta. E o luptătoare și ea și dorește să învingă.”, a declarat Carmen Ionescu pentru unica.ro.

Actrița a apărut în serialul Numai iubirea în perioada 2004 – 2005, acolo unde a interpretat un personaj care se numea tot Maria. În telenovela Acasă TV, Carmen Ionescu a jucat-o pe mama personajului interpretat de Alexandru Papadopol.

ADVERTISEMENT

“Chiar m-am gândit că primul serial a fost Numai Iubirea și mă numeam Maria, zic: ‘Ia uite și acum, tot Maria’. Poate că nu e întâmplător.”, a adăugat vedeta.

Carmen Ionescu, dezvăluiri despre personajele interpretate de-a lungul timpului

Toate personajele pe care le-a jucat până acum și-au pus amprenta asupra actriței, dar cel al Martei Andronic a fost unul definitoriu pentru ea.

În plus, actrița a fost parteneră cu Bebe Cotimanis și în serialul Daria, iubirea mea.

“Și-au pus amprenta bine, în sensul bun, pentru că toate au fost diferite și pe mine asta mă fascinează și asta caut și asta mă lupt de câte ori am un nou proiect, să nu aibă nimic la fel să fie total diferit, să nu fie linear și fiecare a fost diferit.

Au toate ceva în comun: lupta, energia bună și dorința de a reuși.

Prima a fost Numai Iubirea, apoi Lacrimi de Iubire, la fel o femeie care s-a luptat pentru fata ei. Pe urmă Îngerașii, Daria, iubirea mea, unde eram parteneră cu Bebe Cotimanis, State de România, la fel mă luptam pentru casa mea.

Toate au avut treaba asta în comun, dar sincer cred că am încercat să le diferentiez, iar Marta…a fost vârful amprentei.”, a mai explicat Carmen Ionescu pentru sursa menționată.

Carmen Ionescu are numai cuvinte de laudă la adresa colegilor ei de platou, Ana Bodea și Ștefan Floroaica. Aceasta a spus despre cei doi că sunt plini de profesionalism.

În rest, actrița se înțelege cu toată lumea pe platourile de filmare.

Serialul Lia – Soția soțului meu va avea premiera pe 12 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1. Din distribuție mai fac parte Ioana Blaj, Vasile Muraru, Alexandru Repan și Dorina Lazăr.

ADVERTISEMENT