Life

Carmen Minune, vacanță de coșmar alături de soțul său: „Se îmbătau și se băteau lângă noi”

Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a dezvăluit că cea de-a doua vacanță pe care a petrecut-o alături de tatăl fiicei sale a fost una de coșmar. Ce s-a întâmplat?
01.07.2022 | 12:59
Carmen Minune vacanta de cosmar alaturi de sotul sau Se imbatau si se bateau langa noi
Carmen Minune a spus care a fost cea mai nereușită vacanță a sa. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Minune a povestit cum a fost pentru ea cea de-a doua vacanță petrecută alături de tatăl fiicei sale. Ce s-a întâmplat a făcut-o pe artistă să catalogheze concediul drept unul de coșmar.

Carmen Minune a povestit prin ce a trecut în a doua vacanță petrecută alături de tatăl fiicei sale

Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a povestit cum a fost pentru ea cea de-a doua vacanță în care a fost alături de tatăl fetiței sale.

ADVERTISEMENT

Dacă prima dată au călătorit doar ei doi și s-au bucurat din plin de timpul petrecut împreună, atunci când au ales să meargă însoțiți de încă un cuplu, atmosfera nu a mai fost nici pe departe la fel.

„Cea mai frumoasă vacanță din viață mea a fost alături de soțul meu. Abia aflasem că eram însărcinată și am fost în Dubai. Aveam două luni de sarcină și ne-am bucurat maxim de acea vacanță.

ADVERTISEMENT

Vacanța cea mai nașpa este a doua vacanță cu soțul meu. Dar nu din pricina noastră, ci din pricina unui cuplu cu care am mers. Se îmbătau și se certau și…totul…lângă noi.

Vă dați seama ce energie, că oricât ai vrea tu să fii de detașat…”, a dezvăluit Carmen Minune pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Carmen Minune vrea să-și ducă fiica la Disneyland

În curând, Sofia, fiica lui Carmen Minune, va împlini trei ani, motiv pentru care artista vrea să-i îndeplinească micuței una dintre cele mai mari dorințe, aceea de a vizita Disneyland.

„Fetița mea urmează să împlinească trei anișori și vom merge la Disney. Foarte multă lume mi-a spus că e prea devreme. 

ADVERTISEMENT

Știu, dar își dorește foarte tare să-l cunoască pe Mickey Mouse în persoană și o iubește foarte mult și pe Elsa. Nu ne-am decis încă cu ce prințesă sau personaj din Disney ne vom petrece ziua ei, însă cred că s-ar bucura foarte tare”, a adăugat Carmen Simionescu.

ADVERTISEMENT