Life

Carmen de la Sălciua, decizie radicală după doar câteva luni de căsnicie. Fanii au fost surprinși de atitudinea artistei

Carmen de la Sălciua a luat o decizie radicală cu privire la căsnicia ei. Fanii au fost surprinși de atitudinea artistei față de acest subiect.
24.12.2022 | 13:52
Carmen de la Salciua decizie radicala dupa doar cateva luni de casnicie Fanii au fost surprinsi de atitudinea artistei
Decizia luată de Carmen de la Sălciua cu privire la căsnicia ei. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste din România.

Decizia luată de Carmen de la Sălciua cu privire la căsnicia cu Marian Corcheș

Aceasta a depășit cu bine despărțirea de Culiță Sterp, iar în luna octombrie a acestui an s-a cununat religios cu noul ei iubit, Marian Corcheș.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de luni bune, însă în ciuda acestui lucru, cuplul nu se afișează atât de des împreună, iar fanii au intrat la bănuieli.

ADVERTISEMENT

Mulți s-au întrebat de ce artista nu postează mai multe imagini alături de soțul ei, Marian Corcheș și iată că aceasta a avut un răspuns cât se poate de clar.

Carmen de la Sălciua susține că preferă să își trăiască în liniște povestea de dragoste cu Marian Corcheș. Cântăreața a mai adăugat și că nu este adepta expunerii vieții personale pe internet și nici a fericirii.

ADVERTISEMENT

De Crăciun, Carmen de la Sălciua își dorește să devină mamă și nimic altceva, având în vedere că lucrurile merg destul de bine pentru ea, dar și pentru partenerul ei de viață.

”Noi ne trăim iubirea și povestea în liniște! Nu îmi place expunerea vieții personale foarte mult și din fericire nici lui.

ADVERTISEMENT

Așa că suntem bine, căsătoriți și dacă Dumnezeu ajută să vină și un bebe ar fi minunat.”, a scris Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare, după ce a fost întrebată de fani de ce nu se afișează mai des cu soțul ei.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș își doresc să devină părinți

Și nu este prima oară când artista vorbește despre dorința de a fi mamă. În urmă cu câteva săptămâni, Carmen de la Sălciua a fost văzută la un eveniment cu o burtică suspectă.

ADVERTISEMENT

Atunci, artista a făcut câteva declarații în acest sens. Ea susține că își dorește un copil, la fel ca și soțul ei și tot încearcă, însă până acum nu s-a întâmplat nimic.

De asemenea, Carmen de la Sălciua mai povestea și că nu are niciun simptom, nu a făcut niciun test de sarcină, însă speră ca în curând, marea dorință să i se împlinească.

ADVERTISEMENT