Life

Carmen Tănase, despre Al Pacino: „M-a trădat”. Marea actriță face dezvăluiri despre viață și carieră! Exclusiv

Marea actriță Carmen Tănase a oferit un interviu exclusiv în care a vorbit despre cele mai importante roluri, dar și despre oamenii care au marcat-o.
16.06.2023 | 14:15
Carmen Tanase despre Al Pacino Ma tradat Marea actrita face dezvaluiri despre viata si cariera Exclusiv
Carmen Tănase, dezvăluiri despre rolurile de suflet și actorii preferati
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase, actriță de teatru, film și seriale de televiziune a cucerit, fără îndoială, toate generațiile. În cariera sa impresionantă, a jucat în numeroase producții și a abordat toate genurile: de la comedie, la dramă. A cucerit cu talentul înnăscut și carisma de care a dat mereu dovadă, iar meseria de actor, spune ea, i-a adus numai satisfacții. Într-un interviu acordat, exclusiv, pentru FANATIK, Carmen Tănase spune totul despre rolurile și oamenii care și-au pus amprenta asupra sa.

Carmen Tănase face dezvăluiri exclusive despre cele mai importante roluri din carieră

Când urcă pe scenă, tot ceea e contează este momentul prezent. Are tot ceea ce este mai frumos  de oferit spectatorilor prin prisma meseriei de actor pe care o practică mereu cu dăruire. Iubește animalele, dar și oamenii, însă de puține ori își face timp pentru a ieși la evenimente. Cu toate acestea, Carmen Tănase este mereu înconjurată de oameni și spune că, după ce se așterne liniștea, lucrurile se schimbă.

ADVERTISEMENT

„Nu ies la evenimente deloc, nici când sunt liberă nu ies. Nu sunt genul. Am puțin timp liber, așa că prefer să mă odihnesc. Dorm foarte puțin, în general, așa că dacă prind o zi liberă, sunt pe relaxare totală.

Eu dorm puțin de fel și am și o viață destul de încărcată. Este adevărat că atunci când se liniștește casa mai pun ceva cu creionul pe hârtie. Citesc în liniște, mă gândesc, mai pun ceva la cale, dar aștept să se liniștească casa. Uneori îmi scriu și ideile, dar numai pentru mine”, a dezvăluit marea actriță.

ADVERTISEMENT

Care este rolul preferat al lui Carmen Tănase: „Va rămâne pentru totdeauna”

Carmen Tănase a interpretat de-a lungul celor 40 de ani de carieră diverse personaje care de care mai complexe. Îi place orice rol interpretat și atunci când joacă, se implică total.

Actrița susține că nu sunt puține dăți în care a interpretat un personaj fără a avea anumite abilități pe care și personajele le aveau. Ceea ce îi oferă un plus, pe lângă talentul incontestabil, este faptul că își studiază personajele indiferent dacă este acasă sau pe platourile de filmare. Iubita actriță a mai mărturisit că fiecare rol este important pentru ea.

ADVERTISEMENT

„Paraschiva din domnișoara Nastasia este rolul meu preferat din teatru. S-a jucat în urmă cu mulți ani la Teatrul Odeon. Acum îmi place foarte mult „Virginia Woolf” și îmi place mult rolul din “Genul acuzativ” din regia lui Mimi Brănescu, îmi place rolul din „Ce avem noi aici” al Liei Bugnar. Îmi plac toate rolurile pe care le joc.

În serial, într-adevăr rămâne Flacăra. Rolul acela va rămâne pentru totdeauna, l-am jucat patru ani și mi l-am asumat foarte bine și foarte mult. Rolul Flacăricii este parte din mine, dar mă implic în toate.

ADVERTISEMENT

Nu cred că există vreun rol despre care să fi spus că nu mi-a plăcut. Asta înseamnă iubirea pentru meserie. Când primesc un rol încerc să-l fac cât mai bine cu putință și am învățat de la profesoara mea, Olga Tudorache”, a spus Carmen Tănase pentru FANATIK.

Ce spune Carmen Tănase despre Al Pacino: „Aș fi văzut o chimie, dar m-a trădat”

Nu de puține ori, celebra actriță și-a exprimat admirația pentru actorul Al Pacino. La un moment dat chiar, a publicat un video în care Al pacino dansa pe stradă. În dreptul videoclipului, Carmen Tănase și-a exprimat aprecierea față de el. „Nu mai pot de dragul lui”, scria aceasta în urmă cu ceva timp. Acum, Carmen Tănase a vorbit despre chimia care ar fi existat între ei.

„Mi-ar fi plăcut să joc cu Al Pacino pentru că îl ador și atât. Aș fi văzut o chimie între noi, dar m-a trădat. Acum face copil cu una tânără (între timp, partenera actorului a și născut un copil bărbatului de 83 de ani, n. red.).

Aș fi vrut foarte tare să joc orice, și o figurație în regia lui Nikita Mihalkov. Din păcate nu se mai poate, dar aș fi rezonat mult”, a concluzionat actrița.

 

ADVERTISEMENT