Life

Carmen Tănase tună și fulgeră împotriva Guvernului și a românilor: „Nu mai este nimeni vinovat!”

07.04.2021 | 11:13
Carmen Tănase tună și fulgeră împotriva Guvernului și a românilor: „Nu mai este nimeni vinovat!”
Carmen Tănase, revoltată pe toată lumea. Sursa foto: colaj Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase este revoltată pe români și pe Guvern din cauza ultimelor evoluții ale luptei împotriva pandemiei din țara noastră.

Actrița critică de mai multe luni anumite restricții impuse de autorități, însă de data aceasta a vorbit și despre comportamentul oamenilor de rând, dincolo de guvernanți.

ADVERTISEMENT

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, unde a fost chemată să comenteze scandalul legat de înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu, marea actriță a vorbit despre cât de impasibili sunt cetățenii în anumite situații strigătoare la cer precum imposibilitatea de a înmormânta morții de Covid creștinește.

Carmen Tănase a ieșit la rampă. Critici pentru toată lumea

Carmen Tănase a făcut o comparație între oameni și animale declarând că până și câinii au instinctul de a se apăra, iar noi l-am pierdut, se pare, odată cu venirea acestei pandemii.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă mai pot să cred, eu despre mine, că mai fac parte din specia asta, așa am ajuns să cred. Nu mai îmi face niciun fel de oanoare să mai fac parte din această specie.

Nu înțeleg unde este instinctul omului de autoapărare. Animalul are. Dacă îi pui unui câine în ploaie cârpă aia pe gură, el dă cu laba până și- o dă jos, pentru că el are instinct. Omul nu mai are instinct, se supune la absolut orice din prima clipă”, a declarat Carmen Tănase la Sinteza zilei.

„S-a terminat cu vina. Poate să fie și un crocodil la conducere”

„Despre asta este vorba! Şi ce îi spui copilului dumitale, ce ai făcut dumneta pentru ca viața lui să fie una normală, nu extraordinară, normală. Sunt sărac, nu contează dar sunt liber!

ADVERTISEMENT

Ce ai făcut pentru copilul tău? Îți place să te uiți în ochii copilului tău când îl va crește mare și când îți va spune: bă tată, tu ce ai făcut? Ai stat ca o momâie sau ca un fătălău, vorba doamnei Budeanu, și nu ai făcut nimic?

Dacă așa vor oamenii, așa să fie! Nu mai este nimeni vinovat! Gata, s-a terminat cu vina. Poate să fie e și un crocodil la conducere, dacă noi acceptăm atunci să fie și să ne mănânce pe toți”, a completat actrița.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri