Life

Ce șanse ai în viață să dai de bani. Ziua de naștere îți spune totul. Numerologul Adam Stavarache: „Dumnezeu ți-a pus darul banilor”

Care sunt șansele ca să dai în viață peste bani. Ziua de naștere îți arată dacă devii bogat. Ce spune numerologul Adam Stavarache 
17.03.2024 | 17:41
Ce sanse ai in viata sa dai de bani Ziua de nastere iti spune totul Numerologul Adam Stavarache Dumnezeu tia pus darul banilor
Semne că ești menit să fii bogat. Sursa foto: Yourstory
ADVERTISEMENT

Multe persoane și-ar dori să aibă bani din plin, încât să nu mai aibă nicio grijă din punct de vedere financiar. Se spune că numerologia îți arată dacă pe viitor ai șanse să te îmbogățești sau să te mulțumești cu câștigul din prezent.

Ce șanse sunt să devii un om bogat? Zilele de naștere care atrag banii

Dacă ești născut în anumite zile din an, în viitor viața ta ar putea căpăta o turnură totală. Te vei îmbogăți în mod neașteptat și nu ți se va mai părea imposibil de atins luxul și opulența. Acestea vor veni necontenit către tine.

ADVERTISEMENT

Potrivit experților în numerologie, potențialul nostru financiar este influențat de data nașterii. Numerologul Adam Stavarache a detaliat care sunt cele mai norocoase zile de naștere, din punct de vedere material.

Persoanele care au venit pe lume în zilele de 10, 19 sau 28 sunt predestinate îmbogățirii. Însă, nu știu să-și construiască în mod corect o relație cu banii. Mai exact, trebuie să lucreze foarte mult cu ele însele, să-și asculte dorințele, fără a mai pune atât de mult preț pe ceilalți.

ADVERTISEMENT

În același timp, este important tipul de relaționare cu cei din jur. Pentru a atrage abundența financiară este necesar să te înconjori de oameni care au un buget mare și care îți pot dezvălui din secretele lor. În cazul femeilor, ele trebuie să știe că viața lor financiară depinde foarte mult de partenerul lor, adică acesta să fie capabil să contribuie la finanțele familiei, relației, mai precizează numerologul.

Femeile născute în ziua de 28 se pot îmbogăți

Totodată, femeile care sunt născute pe data de 28 au o mare putere de a face bani. Sunt foarte econoame și știu să investească banii pe care îi fac. Însă, la fel sunt sfătuite să-și aleagă un partener pe măsura inteligenței lor.

ADVERTISEMENT

”Pe 10, 19 sau 28. Problema este alta. Nu ați învățat să vă construiți o relație corect. Nu ați învățat să vă ascultați. Și ultimul lucru: lucrați și vă suprimați prea mult pe voi înșivă. Țineți prea mult cont de dorințele celorlalți (…)

Dumnezeu ți-a pus darul banilor. Problema este alta: Cu ce bărbați stai tu de vorbă? Caută să vezi cu ce feluri de bărbați stai, ce mentalități au. Viața ta financiară depinde și foarte mult de bărbatul cu care ești.

ADVERTISEMENT

O femeie născută pe 28 are mare putere de a avea foarte mulți bani, dar este foarte important să îți alegi partenerul care să te ajute să ai foarte mulți bani”, a spus Adam Stavarache pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT