Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cârțu a analizat noile transferuri ale FCSB. „Își fac mijloc puternic” Ce-i place la Luis Phelipe

Sorin Cârțu a pus lupa pe primele transferuri ale FCSB-ului din această iarnă. Ce a remarcat fostul fotbalist și antrenor la Luis Phelipe.
12.12.2023 | 11:40
Cartu a analizat noile transferuri ale FCSB Isi fac mijloc puternic Cei place la Luis Phelipe
Sorin Cârțu a pus lupa de analist pe primele transferuri realizate de FCSB în această iarnă. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a analizat primele transferuri realizate în această iarnă de FCSB. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Luis Phelipe a semnat cu formația lui Gigi Becali, în timp ce Baba Alhassan urmează să semneze după ce FCSB s-a înțeles cu Hermannstadt în privința mutării.

Cârțu a analizat noile transferuri ale FCSB. „Își fac mijloc puternic”

În primă fază, Sorin Cârțu a vorbit despre sosirea lui Baba Alhassan la FCSB. În vârstă de 23 de ani, fotbalistul ghanez este așteptat să semneze cu formația finanțată de Gigi Becali. Omul de afaceri a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGAFCSB i-a plătit 600.000 de euro lui Hermannstadt în schimbul mijlocașului.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu este de părere că FCSB va avea o linie mediană foarte solidă cu Baba Alhassan, Adrian Șut și Darius Olaru. „Alhassan este un jucător de travaliu. Dacă va fi văzut ca un jucător care să ia jocul pe cont propriu și dacă va fi analizat din acest punct de vedere, că a dat nu știu ce sumă și că nu impresionează, va greși.

Eu zic că într-o linie de mijloc cu Adrian Șut și Darius Olaru, foarte laborioși, FCSB își face un mijloc chiar foarte puternic”, a analizat Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Ce îi place lui Sorin Cârțu la Luis Phelipe: „E un jucător valoros”

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Luis Phelipe a semnat cu FCSB. Site-ul nostru a prezentat toate detaliile din contractul pe care brazilianul l-a semnat cu formația finanțată de Gigi Becali. Sorin Cârțu a spus despre Luis Phelipe că este un fotbalist tehnic, însă va fi important cum va reuși jucătorul să facă față presiunii de la FCSB.

„Luis Phelipe este un jucător tehnic, are finețe și în execuții, și în gândire. De foarte multe ori este împotriva a ceea ce gândesc ceilalți jucători, dar să vedem cum se adaptează și presiunea pe care poate să o suporte. Este foarte important. Știi cum e la FCSB. 

ADVERTISEMENT

FCSB, prin definiție sau ce știm noi în general, e o echipă foarte tehnică, pe combinații, pe execuții ieșite din tipar. Luis Phelipe este un jucător valoros, dar să vedem cum se impune.

E foarte important cum se impune. Ca să ai valoare pentru FCSB trebuie să iei jocul pe cont propriu. Nu știu dacă el va putea să fac acest lucru, având în vedere că are anturaj cu Florinel Coman, cu Olaru, Tavi Popescu”, a mai spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

„Ca să epatezi la FCSB trebuie să câștigi meciurile pe cont propriu”

„Băluță este un jucător de travaliu, se impune forței colectivului. Ca să epatezi la FCSB trebuie să fii jucătorul care duce meciurile pe cont propriu, să câștigi, să driblezi. 

Să-ți pui amprenta pe anumite faze și să tranșezi rezultatul pozitiv. Cum a fost aseară Florinel Coman cu pasa pentru Olaru sau golul anulat”, au fost cuvintele lui Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA rulează LIVE și EXCLUSIV în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră fiecare ediție a emisiunii va putea fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pe pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Cârțu a analizat noile transferuri ale FCSB. „Își fac mijloc puternic”

ADVERTISEMENT