Sport

Gigi Becali confirmă Fanatik! Luis Phelipe, primul transfer al iernii la FCSB: „L-am semnat!”. Câți bani ia Poli Iași

FCSB a făcut primul transfer al iernii. Gigi Becali a anunțat că formația "roș-albastră" a semnat cu Luis Phelipe, iar Poli Iași va primi o sumă surprinzătoare de bani.
08.12.2023 | 21:32
Gigi Becali confirma Fanatik Luis Phelipe primul transfer al iernii la FCSB Lam semnat Cati bani ia Poli Iasi
FCSB a făcut primul transfer al iernii. Gigi Becali a anunțat că formația "roș-albastră" a semnat cu Luis Phelipe, iar Poli Iași va primi o sumă surprinzătoare de bani. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat încă din dimineața zilei de vineri, 8 decembrie, că FCSB îl vrea pe Luis Phelipe. Gigi Becali a confirmat interesul pentru atacantul brazilian și câteva ore mai târziu a parafat mutarea. Latifundiarul din Pipera a negociat la sânge cu Poli Iași care va primi o sumă surprinzătoare pentru brazilian.

Gigi Becali a anunțat 3 transferuri în iarnă

Gigi Becali a anunțat 3 transferuri în iarnă la FANATIK SUPERLIGA. Latifundiarul din Pipera este pregătit să facă investiții importante pentru a câștiga titlul și pentru ca FCSB să joace în Champions League.

ADVERTISEMENT

“Să mă duc în Europa League, pe mine nu mă interesează. Eu ori în Champions League, ori nu mă interesează. 100% fac echipă de Champions League, deja am 3 jucători luați și îi pun pe toți. Trei iau. E adevărat că e atacantul de la Sheriff Tiraspol, nu l-am luat, negociem.

Ei au cerut, pana la urma au ajuns de la 1.500.000 de euro la 1.100.000. Dar să vedem, nu sunt sigur. Aș vrea să-l iau, să vedem. Nu vă spun de ce. Pentru că vreau să îi anunț pe toți 3 de o dată. Am spus că îi iau pe toți 3, pe toți 3 îi anunț de o dată”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB, transfer de peste 1 milion de euro

“Vreau să-l văd că joacă cu Roma, i-am pus pe toți să-i vadă și pe MM și pe toți. Ia să-l văd eu, ochiul stăpânului îngrașă animalul. Și Gigi Becali când vede el, ia ceva. Acum sunt în post și în rugăciune, și fac rugăciune la Hristos și el să aleagă, să-l iau sau să nu-l iau.

Eu ți-am spus 3. Nu am zis pe ce posturi? Iau un atacant, un optar 100% și eventual încă un atacant care să joace stânga sau dreapta. Când nu e Băluță, să joace el. Sau să schimbe în 4-2-3-1, cu un decar.

ADVERTISEMENT

Pe listă e și Luis Phelipe de la Poli Iași, s-ar putea să fie. Nu mai vreau să stau cu emoții, vreau să iau campionatul la 15 puncte să termin cu ei toți”, a mai spus Gigi Becali în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

Luis Phelipe, primul transfer al iernii la FCSB

La finalul zilei de vineri, Gigi Becali a oficializat cea mai nouă mutare a liderului din SuperLiga. Luis Phelipe este primul transfer al iernii la FCSB. Brazilianul a semnat deja cu “roș-albaștrii”, iar Poli Iași va primi 200.000 de euro în schimbul fotbalistului.

ADVERTISEMENT

“E adevărat, l-am semnat ieri sau azi. Nici nu mai știu, îl voiam mai demult. Îmi place de el. V-am mai zis. 200.000 am dat pe el. O să joace mai multe pozitii, e și nouă fals.

Poate fi și număr 10. V-am zis că iau un 9, un decar și un fundaș central. Luis poate juca și în bandă. E un jucător bun”, a spus Gigi Becali, pentru cei de la iAMSport.

ADVERTISEMENT
3,15 este cota BETANO pentru pronosticul „X solist” la meciul CFR Cluj - FCSB