News

Casa lui Salman Khan, atacată de indivizi înarmați. Ce s-a întâmplat cu iubitul Iuliei Vântur

Atac armat asupra reședinței lui Salman Khan. Starul Bollywood-ului a fost în pericol după ce indivizii au început să tragă în locuința sa
17.04.2024 | 08:24
Casa lui Salman Khan atacata de indivizi inarmati Ce sa intamplat cu iubitul Iuliei Vantur
Asalt asupra casei lui Salman Khan. Actorul a fost atacat de indivizi înarmați pentru că a ucis acum 20 de ani animale dintr-o specie protejată. Sursa foto: Colaj foto / Captură video / Radio City India
ADVERTISEMENT

Reședința lui Salman Khan a fost ținta unei agresiuni armate organizate de o grupare infracțională afiliată unei credințe religioase. Aceștia au tras mai multe focuri de armă în casa starului de la Bollywood.

Salman Khan atacat de hoți cu arme

Doi indivizi au trecut pe o motocicletă prin fața casei lui Salman și au deschis focul, trăgând de cinci ori. Casa era situată în sectorul Bandra al orașului Mumbai, conform raportului BBC. După atac, cei doi atacatori s-au evaporat.

ADVERTISEMENT

Vicky Gupta, în vârstă de 24 de ani, și Sagar Kumar Palak, de 21 de ani, au fost capturați luni seara și arestați lângă un lăcaș de cult în districtul Kutch din Gujarat, la o zi distanță de evenimentul violent.

Salman Khan se afla în reședința sa în momentul atacului, a ieșit nevătămat. În locuință se mai aflau și câțiva membri ai familiei actorului, care au scăpat și ei nevătămați în urma incidentului.

ADVERTISEMENT

Potrivit forțelor de ordine, făptașii au recunoscut că au fost implicați în atacul respectiv. Aceștia sunt membri ai unei organizații infracționale asociate cu o credință religioasă.

Salman Khan a intrat în conflict cu celebra grupare Bishnoi acum 20 de ani, după ce a împușcat două antilope, după cum au dezvăluit autoritățile indiene. Gruparea religioasă asociată cu o banda criminală consideră că antilopele sunt animale sacre.

ADVERTISEMENT

Salman Khan a mai avut și alte antecedente penale

Starul de la Bollywood a primit în 2018 o sentință de cinci ani de detenție pentru uciderea ilegală, în 1998, a unor antilope dintr-o specie protejată, conform informațiilor furnizate de AFP.

Celebrul actor a fost eliberat atunci pe cauțiune din închisoarea Jodhpur din statul Rajasthan (vestul Indiei) în cursul zilei, conform sursei de știri locale.

ADVERTISEMENT

Mahesh Bora, unul dintre avocații celebrității din industria cinematografică indiană, a comunicat presei că a fost necesară o cauțiune de 50.000 de rupii, echivalentul a aproximativ 770 de dolari.

De asemenea, și în 2015 actorul indian a câștigat un apel și a fost achitat într-un proces în care era acuzat de moartea unei persoane fără adăpost, survenită în 2002 la Mumbai. În cadrul acestui proces, Khan a fost acuzat că a accidentat mortal victima cu mașina sa și că a părăsit locul incidentului.

ADVERTISEMENT