Life

Video. În ce casă impresionantă trăiesc Mihai Petre și Elwira. Cum arată locul de joacă al fetițelor

Câștigătorii Asia Express 2021, Mihai Petre și Elwira, locuiesc în aceeași casă de mai bine de 11 ani. Cei doi au deschis porțile vilei lor, arătându-le curioșilor cum au amenajat-o.
08.02.2022 | 11:15
Video In ce casa impresionanta traiesc Mihai Petre si Elwira Cum arata locul de joaca al fetitelor
Imagini din casa în care locuiesc Mihai Petre și soția, Elwira. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Mihai Petre și Elwira sunt extrem de mândri de locuința lor. Cei doi locuiesc de 11 ani într-o vilă care impresionează pe oricine îi trece pragul.

Dansatorii nu ar da casa în care stau pe un apartament în buricul târgului, loc în care fetițele lor se simt extraordinar de bine, căci vila este aproape de natură.

ADVERTISEMENT

Cei doi au prezentat locurile lor preferată din casă, dezvăluindu-le fanilor cum arată căminul de care le-a fost atât de dor în timp ce se luptau pe Drumul Împăraților, în show-ul de la Antena 1.

Mihai Petre și Elwira au deschis porțile casei lor

La parter, Mihai și Elwira au amenajat un loc pentru citit, care în timp s-a transformat într-unul de joacă pentru fetițele lor. Locul de joacă este aproape de bucătărie și a fost conceput strategic așa.

ADVERTISEMENT

Întrucât Elwira petrece destul de mult timp în bucătărie, îi este mai ușor astfel să-și supravegheze fetele.

„Acum nu sunt fetele, dar de obicei ne tăvălim pe aici, e haos. Găsești LEGO, plastilină, câte o mașină de lux, mai sare un cățel…”, povestește Mihai Petre extrem de entuziast pentru canalul de Youtube storia.ro.

ADVERTISEMENT

Mihai și Elwira au și un loc special pentru trofeele și premiile pe care le-au obținut ca dansatori, în turneele lor ori cu trupele de dans cu care au colindat țara și lumea întreagă.

Mihai le-a prezentat internauților și colțișorul din care a ținut ore de dans online pe perioada stării de urgență. Nu este un spațiu foarte mare, dar coregraful susține că și-a făcut treaba, căci punând foarte multă pasiune în ceea ce face, nici n-a avut nevoie de vreo sală imensă pentru dansat.

ADVERTISEMENT

Întrebați care e locul lor preferat din casă, cei doi soți au spus că sunt foarte multe zone ale casei în care se simt bine.

„Ne place tuturor să stăm pe canapea”

„În weekend, ne place tuturor să stăm pe canapea. Chiar o desfacem. De foarte multe ori, dormim toți 4 aici. E un loc de gâdilat… Un loc de îmbrățișat, 

E cel mai bun loc, această canapea pe care o deschidem și ne petrecem weekend-ul, acolo”, au spus Mihai și Elwira la unison.

În încheiere, coregraful a spus ce face dintr-o casă acasă: „Familia. Unde e familia, acolo e acasă”.

ADVERTISEMENT