ADVERTISEMENT
Life

Casa Puterea dragostei, cutremurată de un scandal imens care are legătură cu Nicos

Autor: Dan Suta | 27.01.2021 | 13:59
Casa Puterea dragostei, cutremurată de un scandal imens care are legătură cu Nicos
Nicos de la Puterea dragostei, în mijlocul scandalurilor. Foto: captură Kanal D

Puterea dragostei este zguduită de un nou scandal, de data aceasta între fosta și actuala lui Nicos. Certurile au escaladat, iar între Meda și Alexandra a început un adevărat război!

ADVERTISEMENT

Alexandra i-a acuzat pe Nicos și Meda că fac tot posibilul pentru a ieși în evidență, luându-i apărarea lui Romeo după ce acesta i-ar fi spus Medei să nu apuce anii lui.

După cearta care a avut loc între Meda și Romeo, și apoi între Meda și Alexandra, Nicos a fost tras la răspundere și de George. Acesta i-a cerut socoteală concurentului referitor la anumite afirmații făcute despre iubita lui, Mădălina.

ADVERTISEMENT

Puterea dragostei, teatru de bătălii, la propriu

„Ai făcut-o pe Mădălina actriță. Cu ce a vrut să iasă Mădălina în evidență ca să o faci actriță?”, a întrebat George. „O să-ți fac un referat”, i-a răspuns zeflemitor Nicos lui George.

Nicos l-a ignorat pe George și a continuat să o atace pe Alexandra, după ce băieții i-au atras atenția că Meda este o persoană destul de violentă, agresivă mai ales verbal.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii emisiunii Puterea dragostei cred că Nicos și Meda vor să facă tot posibilul să o determine pe Alexandra să clacheze din nou, astfel încât concurenta să fie descalificată, căci aceasta are deja câteva cartonașe de atenționare având un istoric destul de mare în acest show la capitolul reacții agresive.

Alexandra, amenințată cu descalificarea

Se pare că, potrivit fanilor, planul Medei este să o provoace pe Alexandra, inclusiv ar putea s-o atingă doar ca aceasta să reacționeze, iar Nicos chiar l-a atenționat pe Codruț, iubitul fetei cu părul mov, să o potolească.

ADVERTISEMENT

„Eu i-am atras atenția Alexandrei aruncând cu perna spre ea, în timp ce ea s-a ridicat la mine”, a comentat Meda justificând gestul pe care l-a făcut, care a aruncat casa în aer.

Rămâne de văzut dacă fetele vor ajunge într-adevăr să sară la bătaie una la cealaltă și ce urmărește, de fapt, Nicos, care este din ce în ce mai des acuzat că pune paie pe foc pentru a-și elimina rivalii prin descalificări.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!