Life

Casa Puterea Dragostei, zguduită de un nou scandal. Cine renunță la prietenie pentru bătaie

26.01.2021 | 21:00
Casa Puterea Dragostei zguduita de un nou scandal Cine renunta la prietenie pentru bataie
ADVERTISEMENT

Casa emisiunii matrimoniale „Puterea Dragostei” este zguduită de un nou scandal, după ce două dintre concurente renunță la relația de prietenie pentru a se răfui. Tinerele își aruncă vorbe grele și chiar se iau la bătaie. 

Este vorba de Alexandra și Meda care se pare că nu se mai suportă absolut deloc. Cea din urmă a răbufnit când a auzit-o pe blondină cum vorbește despre unul dintre băieți și de aici până la „război” nu a mai fost decât un singur pas.

ADVERTISEMENT

Vorbele și replicile Alexandrei au scos-o din minți pe Meda, concurenta susținând că nu acceptă sub nicio formă să fie luată „la mișto”. În plus, blondina a promis că va dezvălui tot ce știe despre vechea sa prietenă din emisiunea „Puterea Dragostei”.

Alexandra și Meda de la Puterea Dragostei, în plin scandal. Ce și-au reproșat

„Alexandra: O să dau din mine tot ce știu despre această femeie!
George: Meda, parcă nu te deranja?!
Meda: Să facă mișto de tine (n. red. Codruț), nu de Nicos!
Alexandra: Le fac jocul pentru că îmi place să mă joc. Știi cum mă joc? Îi calc în picioare.
Meda: Alexandra, mă scoți în sărite! Vrei să te fac afiș?
Nicos: Poate să spună ea și că m-a vândut la bulgari, nu mă interesează!
George, către Nicos: Eu înțeleg ce faci tu cu Maria!
Maria: O să vă arăt conversația cu Marinescu și cu Alexandru!”, sunt replicile acide pe care și le aruncă concurenții de la Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

Participanții din casa din Turcia nu au parte numai de intrigi și scandaluri, ci și de surprize. Un nou concurent intră în emisiunea de la Kanal D, bărbatul având în trecut o relație cu una dintre fetele din casa Puterea Dragostei.

„Ok, la asta nu mă așteptam”, va spune Alexandra când îl va vedea pe cel mai nou concurent intrat în casa din Turcia, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

„Da, am avut o mini-relație cu surioara… Eu sunt cadoul vostru, eu sunt îngerașul vostru”, declară la rândul său bărbatul.

Cazi este cel care a făcut-o pe Alexandra să reacționeze imediat la vederea sa. Blondina s-a rușinat când a intrat în casă noul băiat și chiar a mărturisit că nu se aștepta la asta. Să fie oare ea cea care i-a fost iubită înainte de a participa la show-ul TV?

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut în ediția de miercuri, 27 ianuarie 2021, dacă cei doi au format un cuplu în trecut sau este vorba de altcineva. Tot în emisiunea de mâine Cazi va pune ochii pe Andrada pe care o invită la dans și chiar încearcă să-i fure un sărut.

ADVERTISEMENT